Nieuwbouw woning kopen

Bent u opzoek naar een nieuwbouw woning kopen? Daarvoor bent u bij Gorate aan het juiste adres. Zo is Gorate niet alleen dé prefab specialist op het gebied van woningbouw. Maar ook beschikt Gorate over ruim 50 jaar ervaring in het realiseren van nieuwe woningen. Daardoor kunnen onze professionals u voorzien van passend advies én zorgen voor een goed bouwtraject.

Bovendien zullen onze professionals u begeleiding bieden tijdens de bouw van uw nieuwbouw woning. Bovendien worden alle benodigde onderdelen voor uw prefab woning in onze werkplaats op maat gemaakt. Daarna worden alle onderdelen vervoerd naar uw bouwlocatie waar alle onderdelen worden gemonteerd. Kortom, wanneer u de exacte kosten wilt weten voor uw nieuwbouw woning kunt u uw wensen kenbaar maken aan een van onze specialisten. Daarop wordt een offerte op maat voor u gemaakt.

Bent u benieuwd geworden naar alle mogelijkheden? Vraag dan een brochure aan voor uw nieuwbouw woning kopen. Wij voorzien u graag van advies en informatie.

Nieuwbouw woning kopen

Nieuwbouw woning kopen

Waarom kiezen voor Gorate?

Wanneer u kiest voor Gorate krijgt u een topkwaliteit eindproduct tegen een scherpe prijs. Zo is Gorate dé ervaren specialist in het realiseren van vrijstaande woningen. Vandaar dat wij werken met eigen vakmensen, van ontwerp tot aan de oplevering. Verder beschikt ieder afzonderlijk project over zijn eigen projectleider en heeft u een vast aanspreekpunt tijdens het bouwproces. Ook houden wij rekening met een korte bouwtijd waardoor uw opleveringsdatum niet ver weg zal liggen. Als laatste betaalt u bij Gorate pas bij oplevering van uw project. Daarmee krijgt u het voordeel dat u de bouwrente bespaart.

Diverse bouwvormen

Niet alleen voor het realiseren van een traditionele woning bent u bij Gorate aan het juiste adres. Maar ook wanneer u bouwvormen als houtskeletbouw of prefab wilt toepassen bent u bij juist. Doordat Gorate beschikt over een eigen werkplaats met hoogwaardige machines kunnen wij vrijwel alles binnenshuis voor u creëren. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld prefab elementen te gebruiken in uw vrijstaande- of twee onder een kap woning. Daardoor wordt het bouwproces versneld. Zo hoeft er bij het plaatsen minder rekening gehouden te worden met de weersomstandigheden en zijn de losse elementen gemakkelijk en snel te plaatsen. Bekijk onze Pinterest pagina voor inspiratie en ideeën!

Nieuwbouw woning kopen

Ruim 50 jaar ervaring

Gorate beschikt over een ruime 50 jaar ervaring. Doordat Gorate in de afgelopen 50 jaar ruim 6000 projecten heeft gerealiseerd bent u bij ons aan het juiste adres voor uw bouwprojecten. Zo kan Gorate niet alleen uw woonwens vormgeven, ook bieden we u zekerheid door een thuis te creëren. Doordat Gorate beschikt over alle benodigdheden kunt u onbezorgd uw bouwtraject starten. Zo kunnen we alle benodigdheden binnenshuis maken. Bovendien kan Gorate in vrijwel heel Nederland uw bouwproject ontwerpen, bouwen en realiseren.

Wilt u meer informatie over Gorate? Vraag dan onze documentatie aan.