G 480-1 | Klassieke woning met fraaie details

Dit type woning is speciaal ontwikkeld voor mensen die beschikken over een smalle kavel, maar toch ruim willen wonen en ook op uitstraling niets in willen leveren. Het meest karakteristiek is ongetwijfeld de steile dakhelling van 60 graden. Dat betekent veel ruimte op de slaapverdieping en op de bergzolder. Verrassend is ook de badkamer met dakkapel. Door deze oplossing ontstaat extra ruimte in de badkamer terwijl ook de drie slaapkamers er mogen zijn.

Het gevoel van ruimte in de woning wordt nog eens versterkt door de vide. En ook de erker in de woonkamer geeft weer net dat extra accent en net die extra ruimte waardoor deze woning meer biedt dan gebruikelijk.

De compleet gemetselde topgevels accentueren de karakteristieke steile vormgeving. In contrast daarmee zijn de ramen verdeeld door een aantal horizontale houten roeden. Dat zorgt voor een verrassend moderne uitstraling van het in wezen klassiek geïnspireerde ontwerp. Het riante overstek zorgt dat bezoekers droog staan voor de entree. Een interessante optie is een carport.

Plattegronden

Gevels

Gerealiseerde modellen

Benieuwd naar de mogelijkheden?