XG 770 | Statig herenhuis met heel veel ruimte

Niet alleen de royale afmetingen, ook de symmetrische gevelindeling met luxe overdekte entree, de centraal geplaatste dakkapel en de horizontale roeden in de ramen verlenen deze woning extra grandeur. Grandeur die binnen helemaal wordt waargemaakt.

Neem bijvoorbeeld de dubbele deuren van de hal naar de woonkamer. Die woonkamer bestrijkt de volledige breedte van de woning en heeft maar liefst drie dubbele deuren naar de tuin en de veranda. De volledig open keuken en de semi-open werkkamer maken de leefruimte op de bange grond nog extra riant. Vier ruime slaapkamers en een complete badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet vindt u op de eerste verdieping. De zolder biedt nog allerlei extra mogelijkheden. Een vaste trap op de verdieping en ook een tweede toilet op de verdieping zijn dan ook reëel opties.

Op de afwerking is nergens bezuinigd. Zowel de goten als de platte daken zijn uitgevoerd met zinken kralen en kraallatten. Voordeur en garagedeuren zijn gemaakt uit duurzaam hout. Het metselwerk is voorzien van fraaie hoekdetails en de zwarte betonnen raamdorpels stralen een robuuste luxe uit. Wonen wordt hier resideren.

Plattegronden

Gevels

Gerealiseerde modellen

Benieuwd naar de mogelijkheden?