XG 670 | Eigenzinnige villa met veel ruimte

Deze moderne villa heeft een opvallend eigenzinnige uitstraling. Met name de grote oppervlakte van de begane grond met daarop de iets kleinere verdieping springt in het oog. Het effect van de stevige brede basis wordt nog vergroot door de carport, de luifel boven de voordeur en de veranda aan de achterzijde.

Ook de horizontale accenten in de kozijnen en de platte daken met zinken randen zorgen voor een royaal breed en luxe aanzicht. Die ruimte vindt u met name terug op de begane grond. Dat begint in de riante hal met vide en dubbele deuren naar de grote woonkamer. Deze zeer royale living met aansluitend een al even riante woonkeuken biedt een actief gezien veel woongenot. Door de schuifpuien, zowel vanuit de kamer naar de veranda als vanuit de keuken naar een apart terras, trekt u er zomers ook nog eens extra buitenruimte bij.

Op de verdieping bevindt zich een ruime complete badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet. Drie ruime slaapkamers maken de verdieping compleet. Wie kiest voor deze woning geeft een statement af: modern functioneel bouwen met een oog voor esthetiek.

Plattegronden

Gevels

Benieuwd naar de mogelijkheden?