XG 590 | Eigentijdse vormgeving met riante woonkamer

Deze moderne woning met lessenaar dak valt op door zijn vele horizontale accenten. Behalve het dak zijn er de horizontaal verdeelde ramen, de brede overstekken aan de erker en de uitbouw. Onder de carport is er de ‘achter entree ‘ via de keuken. Ideaal voor een gezin. Opvallend is ook de enigszins terugvallende entreepartij met luxe voordeur en veel glas. De woning ‘maakt zich op een prettige manier breed’.

Tuingericht wonen krijgt in deze woning een extra dimensie door de riante hoekerker en het besloten terras dat via een schuifpui toegankelijk is. De overgang van buiten naar binnen verloopt op deze manier heel geleidelijk. De keuken aan de straatkant maakt deel uit van de leefruimte, maar de versmalde doorgang naar de kamer zorgt tegelijk voor een min of meer aparte ruimte. Opvallend ruimtelijk werkt ook de dubbele deur van de entree naar de woonkamer. Die woonkamer is zeer royaal dankzij een forse hoekerker.

Drie royale slaapkamers en een complete badkamer met wastafel, douche, ligbad en toilet vormen de slaapverdieping. De ruime garage en de carport zorgen voor veel praktische ruimte voor een gezin met kinderen.

Plattegronden

Gevels

Gerealiseerde modellen

Benieuwd naar de mogelijkheden?