Nieuwbouw woning bouwen

Bent u opzoek naar een nieuwbouw woning bouwen? Daarvoor bent u bij Gorate aan hét juiste adres. Zo beschikt Gorate niet alleen over ruim 50 jaar ervaring bij het ontwerpen en realiseren van nieuwbouw woningen. Maar ook is Gorate dé prefab specialist uit Oost-Nederland. Door middel van een prefab woonoplossing kunt u uw nieuwbouw woning bouwen, voordelig en snel. Doordat alle benodigde onderdelen op maat worden geproduceerd in onze eigen fabriek passen deze naadloos in elkaar. Doordat u een nieuwbouw woning wilt bouwen kan het zijn dat u beschikt over wensen. Door uw wensen kenbaar te maken kunnen onze specialisten samen met u kijken naar passende oplossingen.

Bent u benieuwd geworden naar alle mogelijkheden? Vraag dan een brochure aan voor uw nieuwbouw woning bouwen. Wij voorzien u graag van advies en informatie.

Nieuwbouw woning bouwen

Nieuwbouw woning bouwen

Waarom kiezen voor Gorate?

Wanneer u kiest voor Gorate krijgt u een topkwaliteit eindproduct tegen een scherpe prijs. Zo is Gorate dé ervaren specialist in het realiseren van vrijstaande woningen. Vandaar dat wij werken met eigen vakmensen, van ontwerp tot aan de oplevering. Verder beschikt ieder afzonderlijk project over zijn eigen projectleider en heeft u een vast aanspreekpunt tijdens het bouwproces. Ook houden wij rekening met een korte bouwtijd waardoor uw opleveringsdatum niet ver weg zal liggen. Als laatste betaalt u bij Gorate pas bij oplevering van uw project. Daarmee krijgt u het voordeel dat u de bouwrente bespaart.

Diverse bouwvormen

Niet alleen voor het realiseren van een traditionele woning bent u bij Gorate aan het juiste adres. Maar ook wanneer u bouwvormen als houtskeletbouw of prefab wilt toepassen bent u bij juist. Doordat Gorate beschikt over een eigen werkplaats met hoogwaardige machines kunnen wij vrijwel alles binnenshuis voor u creëren. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld prefab elementen te gebruiken in uw vrijstaande- of twee onder een kap woning. Daardoor wordt het bouwproces versneld. Zo hoeft er bij het plaatsen minder rekening gehouden te worden met de weersomstandigheden en zijn de losse elementen gemakkelijk en snel te plaatsen. Bekijk onze Pinterest pagina voor inspiratie en ideeën!

Nieuwbouw woning bouwen

Ruim 50 jaar ervaring

Gorate beschikt over een ruime 50 jaar ervaring. Doordat Gorate in de afgelopen 50 jaar ruim 6000 projecten heeft gerealiseerd bent u bij ons aan het juiste adres voor uw bouwprojecten. Zo kan Gorate niet alleen uw woonwens vormgeven, ook bieden we u zekerheid door een thuis te creëren. Doordat Gorate beschikt over alle benodigdheden kunt u onbezorgd uw bouwtraject starten. Zo kunnen we alle benodigdheden binnenshuis maken. Bovendien kan Gorate in vrijwel heel Nederland uw bouwproject ontwerpen, bouwen en realiseren.

Wilt u meer informatie over Gorate? Vraag dan onze documentatie aan.