Dwarskap 680 | Klassieke dwarskapper met modern comfort

Deze dwarskapper is in alle opzichten klassiek in de beste betekenis van het woord. Om te beginnen is er de vormgeving. Het metselwerk geeft blijk van ambachtelijk vakmanschap met oog voor details: rollagen, strekse lagen in de topgevels, uitgetand metselwerk en een drietal sierschoorstenen maken de woning zowel robuust als elegant.

Ook de overige details benadrukken de aandacht voor authentiek vakmanschap: extra raamhout, dwarsverbindingen in de kozijnen, gemetselde raamdorpels, luiken, houten roeden, ramen in de garagedeuren en een luxe voordeur. De verhoogde goot in de hoofdbouw zorgt voor een voornaam accent. Door de doorgang tussen het voorste en achterste gedeelte van de kamer te versmallen zijn een zitkamer en een open keuken annex eetkamer ontstaan. De versmalde doorgang verwijst na de vroeger gebruikelijke schuifdeuren tussen voor- en achterkamer.

Modern en praktisch is de aangebouwde garage met berging als verbinding naar de keuken. Drie kamers en een complete badkamer onder een dakkapel vindt u op de eerste verdieping. Maar de overloop is ook voorzien van een ruime vide vanaf die overloop is ook de ruime hobbykamer bereikbaar die boven de garage en berging is gesitueerd.

Plattegronden

Gevels

Gerealiseerde modellen

Benieuwd naar de mogelijkheden?