G 580-1 Klassiek | Veelzijdige woning met landelijke uitstraling

Twee royale slaapkamers en een complete badkamer bieden alle ruimte die u op de verdieping nodig hebt. En de ruim uitgevoerde L-vormige woonkamer met open keuken zorgt voor veel leefruimte op de begane grond. Via een schuifpui loopt u zo vanuit de woonkamer uw terras op. In feite is dat al een complete woning

Maar de verdieping op de garage-berging van deze woning opent wel heel veel extra gebruiksmogelijkheden. Wilt u een derde slaapkamer, compleet gescheiden van de andere twee, dan is dat een hele reëel optie. Maar ook een hobbyruimte of een werkruimte liggen voor de hand. Terwijl het natuurlijk ook heel goed mogelijk is om van de garage in combinatie met de bovenliggende kamer iets bijzonders te maken.

Een reeks opvallende details zorgt voor een landelijke uitstraling. Houten roeden in de ramen, luiken, wolfseinden aan het dak en fraaie details in het metselwerk; ze ademen de sfeer van vroeger zonder dat er iets aan woongenot of modern wooncomfort wordt ingeleverd. Uiteraard kunt u in overleg kiezen voor alternatieve afmetingen, indeling of afmetingen.

Plattegronden

Gevels

Gerealiseerde modellen

Benieuwd naar de mogelijkheden?