G 580-1 | Woning met multifunctionele bijgebouw

De verdieping op de garage-berging van deze woning zorgt voor heel veel extra gebruiksmogelijkheden. Wilt u een extra slaapkamer, compleet gescheiden van de andere, dan is dat een hele reële optie. Maar ook een hobbyruimte of een werkruimte liggen voor de hand. Terwijl het natuurlijk ook heel goed mogelijk is om van de garage in combinatie met de bovenliggende kamer iets bijzonders te maken.

Kiest u voor twee grote slaapkamers of voor één kleinere en een extra berg- of hobbyruimte op de eerste verdieping? In ieder geval beschikt u over een complete badkamer. De L-vormige woonkamer met open keuken biedt veel leefruimte en heeft een verrassende lichtinval door de raampartijen tot op de vloer. Details als een hardhouten schuifpui in de achtergevel en de geïsoleerde houten garagedeuren zijn sprekende voorbeelden van de kwalitatief hoogwaardige afwerking van deze woning.

Zoals bij alle Gorate woningen kunt u ook dit type gebruiken als basis om daar vervolgens op te variëren, zowel in afmetingen als in uitvoering of indeling.

Plattegronden

Gevels

Gerealiseerde modellen

Benieuwd naar de mogelijkheden?