GL 855-2 | Royaal landhuis voor het goede leven

De royale overdekte entree met terug liggende luxe voordeur geeft toegang tot de hal met vide. Van daaruit is op de begane grond een slaapkamer met complete badkamer bereikbaar. De woonkamer is vanuit de hal via dubbele deuren toegankelijk.
De keuken met hoek raam is aan de straatzijde gesitueerd. Dat betekent een tuingerichte woonkamer over de volle breedte. De grotendeels glazen uitbouw met twee schuifpuien naar de veranda maakt de beleving van binnen buiten wonen nog sterker. Tel daarbij op de dubbele openslaande deuren bij de eethoek en u kunt praktisch de gehele achtergevel open zetten.

Maar liefst vier slaapkamers, waarvan drie met inloopkast bieden op de verdieping alle ruimte aan een gezin. Ook hier vindt u weer een complete badkamer. Aan afwerking en uitstraling is veel aandacht besteed. Bijzonder fraai zijn bijvoorbeeld de zichtbare balken onder de overstek aan de topgevel en de houten garagedeuren met karakteristieke raampjes. En dan zijn er nog de brede goten met kraallatten, de horizontale roeden, de brede overstekken, het extra raamhout en de verschillende ornamenten. De optionele schoorstenen maken de woning helemaal af.

Plattegronden

Gevels

Gerealiseerde modellen

Benieuwd naar de mogelijkheden?