Bungalow 525 | Bungalow met royale zolder

In deze fraaie bungalow vindt u alles wat u nodig hebt op de begane grond. Comfort en gemak zijn de karakteristieken van deze woning die in eerste instantie is uitgerust voor twee bewoners.
De entree is overdekt. De hal biedt toegang tot de living, een toilet en een berging met buitendeur. De woonkamer met open keuken vormt een riante leefruimte. Vanuit de woonkamer heeft u direct toegang tot de ruime slaapkamer met aansluitend de badkamer met douche, wastafel en toilet. Via een schuifpui zijn de veranda en de tuin bereikbaar. Binnen- en buitenleven gaan naadloos in elkaar over.

Een vaste trap maakt de riante zolder bereikbaar. Die is nog niet ingevuld maar biedt uiteraard mogelijkheden om slaapgelegenheid voor familie te realiseren.

De flauwe dakhelling met de riante overstekken zorgt voor de breedte in het aanzicht. Maar even goed is een variant denkbaar met een veel steilere dakhelling. Dat biedt mogelijkheden voor een complete verdieping met vier slaapkamers. De bungalow wordt dan een riante gezinswoning.

Plattegronden

Gevels

Gerealiseerde modellen

Benieuwd naar de mogelijkheden?