GX 480-1 | Eigenzinnig en stijlvol

Ogenschijnlijk eenvoudige maar op het tweede gezicht heel bijzondere woning met een heel eigen karakter. De simpele basisvorm is verrijkt met zeer opvallende details. Ronduit bijzonder zijn de overstekken in de topgevels. Die worden naar de top toe steeds breder waardoor de nok van de woning duidelijk langer is dan ter hoogte van de goten. De steile dakhelling met een scherpe nok wordt gecompenseerd door horizontale gevelbetimmering. Die horizontale lijnen komen weer terug in de dwarsverbindingen in de ramen en de betonbanden onder en boven de kozijnen.

De keuken bevindt zich aan de straatzijde zodat u tuigericht kunt wonen. Maar liefst twee derde van de achterwand van de woonkamer is glas. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers waarvan één met een inloopgarderobe. De royale overstekken en de steile dakhelling zorgen voor veel effectieve ruimte op deze verdieping. De complete badkamer ligt onder een opvallend brede dakkapel.

Het concept van deze woning laat zicht op allerlei manieren variëren. Vergroten, verkleinen, andere indeling, uitbreiden tot dwars kap; het kan allemaal. Uw woonwensen vormen het uitgangspunt.

Plattegronden

Gevels

Gerealiseerde modellen

Benieuwd naar de mogelijkheden?