XG 705 | Robuuste gezinswoning met veel woonruimte

Een eigentijdse strakke vormgeving geeft deze prettige gezinswoning een heel eigen karakter. De hoge goot en het schilddak zorgen voor verticale lijnen. Die worden subtiel gecompenseerd door een horizontale verdeling in de ramen. De net iets terugvallende entreepartij en de hoekramen vormen stuk voor stuk eigenwijze details. Zowel de garage als de uitbouw van de woonkamer zijn voorzien van luxe dakranden met overstekken. Die zorgen voor een riante uitstraling, net als de luxe voordeur.

De keuken aan de straatkant is open maar heeft wel een versmalde doorloop naar de woonkamer. Die is met een forse hoekerker uitgebouwd waardoor heel veel extra ruimte ontstaat. Tussen de uitgebouwde kamer en de garage ontstaat een besloten intiem terras dat via een schuifpui in de zomer bij de woonruimte kan worden getrokken.

De drie slaapkamers en de complete badkamer op de eerste verdieping bieden alle ruimte die een gezin nodig heeft. En dan is er nog de riante zolder waarop een vierde en vijfde slaapkamer eenvoudig te realiseren zijn. Behalve de ruime garage is ook de carport standaard.

Plattegronden

Gevels

Gerealiseerde modellen

Benieuwd naar de mogelijkheden?