GL 740-2 | Royale sfeervolle woning

Deze bijzonder sfeervolle woning combineert een warme uitstraling met opvallend veel binnenruimte. Bijzonder is de schakeling van ruimten. Om de riante hal heen zijn van links naar rechts een werkkamer, een ruime woonkamer en een grote woonkeuken gesitueerd. Uiteraard is het mogelijk de werkkamer bij de woonkamer te betrekken. Zoals het ook mogelijk is de scheiding tussen kamer en keuken zelf te bepalen. De dubbele deuren van de hal naar woonkamer en van kamer naar tuin zorgen voor een enorm ruimtelijk effect. De eerste verdieping biedt plaats aan een schitterend ruime ouderslaapkamer, een riante en complete badkamer, twee extra slaapkamers en een hobbyruimte. De zolderverdieping is bereikbaar via een vlizotrap. Maar de riante overloop biedt voldoende ruimte om een vaste trap naar de tweede verdieping te realiseren.

Twee dakkapellen bepalen, samen met de uitgebouwde hal, met daarboven een kamer het plezierige symmetrische aanzicht van de woning. Die symmetrie wordt doorbroken door de uitgebouwde berging die vanuit de keuken de doorloop vormt naar de garage. Door een sfeervol exterieur valt de woning op door veel lichtinval, met name aan de achtergevel waar raampartijen tot op de grond en openslaande deuren het terras en tuin als het ware bij de woning betrekken.
De woning is nu in Finse stijl uitgevoerd met houten gevelbekleding, uiteraard kan dit ook in traditioneel metselwerk worden uitgevoerd.

Plattegronden

Gevels

Gerealiseerde modellen

Benieuwd naar de mogelijkheden?