Catalogusbouwer

Zoekt u naar een catalogusbouwer voor het realiseren van uw woning? Dan bent u aan het juiste adres bij Gorate. Een catalogus woning is een type woning dat wij al van te voren hebben ontworpen en hierdoor gespecialiseerd zijn, doordat wij deze vaak bouwen. Zo is Gorate uw partner voor het laten bouwen van luxe Cataloguswoningen. Doordat Gorate beschikt over een ruim aantal cataloguswoningen kunnen wij deze woningen voor u veilig en vlot bouwen. Zo zullen wij meerdere malen een dergelijk type woning bouwen waardoor het proces elke keer weer versneld wordt. Kortom, zoekt u een woning dat snel kan worden gebouwd zonder een eigen ontwerp? Dan zoekt u Gorate Garant als uw catalogusbouwer.

Bent u benieuwd geworden naar alle mogelijkheden voor een goede catalogusbouwer voor uw toekomstige woning? Neem dan gerust contact op met Gorate. Wij voorzien u graag van advies en informatie.

Catalogusbouwer

Catalogusbouwer

Waarom kiezen voor Gorate?

Wanneer u kiest voor Gorate voor uw catalogusbouwer, krijgt u een topkwaliteit eindproduct tegen een scherpe prijs. Wij zijn uw catalogusbouwer! Zo is Gorate dé ervaren specialist in het realiseren van vrijstaande woningen. Vandaar dat wij werken met eigen vakmensen, van ontwerp tot aan de oplevering. Verder beschikt ieder afzonderlijk project over zijn eigen projectleider en heeft u een vast aanspreekpunt tijdens het bouwproces. Ook houden wij rekening met een korte bouwtijd waardoor uw opleveringsdatum niet ver weg zal liggen. Als laatste betaalt u bij Gorate pas bij oplevering van uw project. Daarmee krijgt u het voordeel dat u de bouwrente bespaart.

Diverse bouwvormen

Niet alleen voor het realiseren van een traditionele woning bent u bij Gorate aan het juiste adres. Maar ook wanneer u bouwvormen als houtskeletbouw of prefab wilt toepassen bent u bij juist. Doordat Gorate beschikt over een eigen werkplaats met hoogwaardige machines kunnen wij vrijwel alles binnenshuis voor u creëren. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld prefab elementen te gebruiken in uw vrijstaande- of twee onder een kap woning. Daardoor wordt het bouwproces versneld. Zo hoeft er bij het plaatsen minder rekening gehouden te worden met de weersomstandigheden en zijn de losse elementen gemakkelijk en snel te plaatsen. Kijk voor inspiratie en ideeën op onze Pinterest!

Catalogusbouwer

Ruim 50 jaar ervaring

Gorate beschikt over een ruime 50 jaar ervaring. Doordat Gorate in de afgelopen 50 jaar ruim 6000 projecten heeft gerealiseerd bent u bij ons aan het juiste adres voor uw bouwprojecten. Zo kan Gorate niet alleen uw woonwens vormgeven, ook bieden we u zekerheid door een thuis te creëren. Doordat Gorate beschikt over alle benodigdheden kunt u onbezorgd uw bouwtraject starten. Zo kunnen we alle benodigdheden binnenshuis maken. Bovendien kan Gorate in vrijwel heel Nederland uw bouwproject ontwerpen, bouwen en realiseren.

Wilt u meer informatie over Gorate? Vraag dan onze documentatie aan.

gorate logo 5 retina | Gorate Garant Woningen