Modelwoningen

Wanneer u zoekt naar modelwoningen bent u bij Gorate aan hét juiste adres. Zo voltooid Gorate in het realiseren van vrijstaande woningen jaarlijks tientallen modelwoningen. Daardoor beschikken wij over een ruim en uitgebreid portfolio én kunnen wij u diverse modelwoningen tonen. Daardoor krijgt u vooraf een realistisch beeld van bepaalde woonstijlen en te kiezen opties.

Door middel van meerdere modelwoningen kunnen wij u diverse woningen laten zien die u misschien interessant kan vinden. Neem hiervoor eens een kijkje op onze Pinterest pagina! Daarnaast kunnen onze specialisten u alle mogelijke opties laten zien. Hierbij kunt u denken aan verschillende bouwmaterialen. Maar ook aan opties om uw woning uit te breiden door middel van bijvoorbeeld een carport of uitbouw. Wanneer u meer informatie wilt over Gorate of over onze modelwoningen kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze specialisten. Wij voorzien u graag van advies.

Modelwoningen

imageXG670v11 | Gorate Garant Woningen

Waarom kiezen voor modelwoningen?

Modelwoningen zijn populair bij veel toekomstige huiseigenaren, en dat is niet zonder reden. Hier zijn enkele belangrijke voordelen van het kiezen voor een modelwoning van Gorate:

  1. Hoge bouwkwaliteit: Onze modelwoningen worden gebouwd als showcase van ons werk. Ze zijn van hoge kwaliteit en bedoeld om onze vaardigheden en aandacht voor detail te demonstreren.
  2. Inspiratie voor design: Een modelwoning bij ons kan u inspireren met nieuwe ideeën en trends op het gebied van interieurdesign. U ziet direct hoe bepaalde ontwerpkeuzes uitpakken in de praktijk.
  3. Effeciëntie in besluitvorming: Door een bestaande woning te bekijken, kunt u sneller beslissingen nemen en de kwaliteit en afwerking direct beoordelen.

Als u meer wilt weten over onze modelwoningen of een afspraak wilt maken, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder met het realiseren van uw droomhuis.

Waarom kiezen voor Gorate?

Wanneer u kiest voor Gorate krijgt u een topkwaliteit eindproduct tegen een scherpe prijs. Zo is Gorate dé ervaren specialist in het realiseren van vrijstaande woningen. Vandaar dat wij werken met eigen vakmensen, van ontwerp tot aan de oplevering. Verder beschikt ieder afzonderlijk project over zijn eigen projectleider en heeft u een vast aanspreekpunt tijdens het bouwproces. Ook houden wij rekening met een korte bouwtijd waardoor uw opleveringsdatum niet ver weg zal liggen. Als laatste betaalt u bij Gorate pas bij oplevering van uw project. Daarmee krijgt u het voordeel dat u de bouwrente bespaart.

Modelwoningen

Modelwoningen

Diverse bouwvormen

Niet alleen voor het realiseren van een traditionele woning bent u bij Gorate aan het juiste adres. Maar ook wanneer u bouwvormen als houtskeletbouw of prefab wilt toepassen bent u bij juist. Doordat Gorate beschikt over een eigen werkplaats met hoogwaardige machines kunnen wij vrijwel alles binnenshuis voor u creëren. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld prefab elementen te gebruiken in uw vrijstaande- of twee onder een kap woning. Daardoor wordt het bouwproces versneld. Zo hoeft er bij het plaatsen minder rekening gehouden te worden met de weersomstandigheden en zijn de losse elementen gemakkelijk en snel te plaatsen.

Ruim 50 jaar ervaring

Gorate beschikt over een ruime 50 jaar ervaring. Doordat Gorate in de afgelopen 50 jaar ruim 6000 projecten heeft gerealiseerd waarvan veel modelwoningen, bent u bij ons aan het juiste adres voor uw bouwprojecten. Zo kan Gorate niet alleen uw woonwens vormgeven, ook bieden we u zekerheid door een thuis te creëren. Doordat Gorate beschikt over alle benodigdheden kunt u onbezorgd uw bouwtraject starten. Zo kunnen we alle benodigdheden binnenshuis maken. Bovendien kan Gorate in vrijwel heel Nederland uw bouwproject ontwerpen, bouwen en realiseren.

Wilt u meer informatie over Gorate? Vraag dan onze documentatie aan.