Wat is prefab bouwen?

U zoekt antwoord op uw vraag naar wat is prefab bouwen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Prefab bouwen is een bouwmethode waarbij de onderdelen in de fabriek worden gemaakt. Gorate beschikt over een eigen bedrijfshal waarbij wij zelf alle onderdelen kunnen maken. Zodra de onderdelen klaar zijn worden ze naar de bouwplek vervoerd om ze vervolgens ter plekke direct als een soort puzzel in elkaar te zetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan, vloeren, wanden, plafonds en daken. Doordat dit mogelijk is, bespaart het veel tijd en geld.

Prefab bouwen biedt veel verschillende voordelen ten opzichte van reguliere bouwmethodes. Zo is de woning minder afhankelijk van weersomstandigheden. Hierdoor hoeft het materiaal niet dagenlang op in de regen te liggen etc.

Bij Gorate zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van prefab woningen. Heeft u meer vragen over prefab bouwen? Neem dan gerust contact op met onze specialisten of vraag direct een brochure aan!

Wat is prefab bouwen

Gorate Dwarskap 925 slider 1 | Gorate Garant Woningen

Wat is prefab bouwen kosten?

Het is erg lastig om op de vraag wat is prefab bouwen kosten direct een prijsindicatie te geven zonder dat wij uw wensen en behoeftes weten voor de woning. Er zijn namelijk veel verschillende factoren waardoor de prijs erg kan verschillen. Denk hierbij aan de ligging van uw toekomstige woning, het materiaal dat u graag verwerkt wil hebben in de woning, de grootte van de woning en noem het maar op.

Om een nauwkeurige prijs indicatie te maken is het aan te raden om met ons een afspraak te maken over de wensen van uw woning, zodat wij de prijs kunnen bepalen voor uw droomwoning! Neem gerust contact met ons op als u meer vragen heeft over wat is prefab bouwen?

Waarom kiezen voor Gorate?

Wanneer u kiest voor Gorate krijgt u een topkwaliteit eindproduct tegen een scherpe prijs. Zo is Gorate dé ervaren specialist in het realiseren van vrijstaande woningen. Vandaar dat wij werken met eigen vakmensen, van ontwerp tot aan de oplevering. Verder beschikt ieder afzonderlijk project over zijn eigen projectleider en heeft u een vast aanspreekpunt tijdens het bouwproces. Ook houden wij rekening met een korte bouwtijd waardoor uw opleveringsdatum niet ver weg zal liggen. Als laatste betaalt u bij Gorate pas bij oplevering van uw project. Daarmee krijgt u het voordeel dat u de bouwrente bespaart.

Wat is prefab bouwen

Wat is prefab bouwen

Diverse bouwvormen

Niet alleen voor het realiseren van een traditionele woning bent u bij Gorate aan het juiste adres. Maar ook wanneer u bouwvormen als houtskeletbouw of prefab wilt toepassen bent u bij juist. Doordat Gorate beschikt over een eigen werkplaats met hoogwaardige machines kunnen wij vrijwel alles binnenshuis voor u creëren. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld prefab elementen te gebruiken in uw vrijstaande- of twee onder een kap woning. Daardoor wordt het bouwproces versneld. Zo hoeft er bij het plaatsen minder rekening gehouden te worden met de weersomstandigheden en zijn de losse elementen gemakkelijk en snel te plaatsen.

Ruim 50 jaar ervaring

Gorate beschikt over een ruime 50 jaar ervaring. Doordat Gorate in de afgelopen 50 jaar ruim 6000 projecten heeft gerealiseerd bent u bij ons aan het juiste adres voor uw bouwprojecten. Zo kan Gorate niet alleen uw woonwens vormgeven, ook bieden we u zekerheid door een thuis te creëren. Doordat Gorate beschikt over alle benodigdheden kunt u onbezorgd uw bouwtraject starten. Zo kunnen we alle benodigdheden binnenshuis maken. Bovendien kan Gorate in vrijwel heel Nederland uw bouwproject ontwerpen, bouwen en realiseren. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina!

Wilt u meer informatie over Gorate? Vraag dan onze documentatie aan.