Wat is prefab bouwen?

Wanneer u zoekt naar wat is prefab bouwen bent u bij Gorate aan het juiste adres voor het antwoord op uw vraag. Prefab bouwen is een proces waarbij materialen vooraf in onze eigen werkplaats worden gerealiseerd. Vervolgens worden deze elementen vervoerd naar uw bouwplaats. Ten slotte gaan onze bouwspecialisten uw woning vakkundig monteren op uw bouwlocatie. Daarnaast is een prefab oplossing een bouwvariant waardoor u flink kunt besparen zonder in te hoeven leveren op kwaliteit. Zo gaat u besparen op bouwkosten welke u bij een reguliere bouw wel zou hebben. Daarnaast bespaart u ook op kosten van materialen. Zoals gezegd is dit alles zonder dat u inlevert in kwaliteit. Wilt u meer weten over wat is prefab bouwen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Ook kunt u direct onze brochure aanvragen.

Wat is prefab bouwen

Wat is prefab bouwen

Waarom kiezen voor Gorate?

Wanneer u kiest voor Gorate krijgt u een topkwaliteit eindproduct tegen een scherpe prijs. Zo is Gorate dé ervaren specialist in het realiseren van vrijstaande woningen. Vandaar dat wij werken met eigen vakmensen, van ontwerp tot aan de oplevering. Verder beschikt ieder afzonderlijk project over zijn eigen projectleider en heeft u een vast aanspreekpunt tijdens het bouwproces. Ook houden wij rekening met een korte bouwtijd waardoor uw opleveringsdatum niet ver weg zal liggen. Als laatste betaalt u bij Gorate pas bij oplevering van uw project. Daarmee krijgt u het voordeel dat u de bouwrente bespaart.

Diverse bouwvormen

Niet alleen voor het realiseren van een traditionele woning bent u bij Gorate aan het juiste adres. Maar ook wanneer u bouwvormen als houtskeletbouw of prefab wilt toepassen bent u bij juist. Doordat Gorate beschikt over een eigen werkplaats met hoogwaardige machines kunnen wij vrijwel alles binnenshuis voor u creëren. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld prefab elementen te gebruiken in uw vrijstaande- of twee onder een kap woning. Daardoor wordt het bouwproces versneld. Zo hoeft er bij het plaatsen minder rekening gehouden te worden met de weersomstandigheden en zijn de losse elementen gemakkelijk en snel te plaatsen.

Wat is prefab bouwen

Ruim 50 jaar ervaring

Gorate beschikt over een ruime 50 jaar ervaring. Doordat Gorate in de afgelopen 50 jaar ruim 6000 projecten heeft gerealiseerd bent u bij ons aan het juiste adres voor uw bouwprojecten. Zo kan Gorate niet alleen uw woonwens vormgeven, ook bieden we u zekerheid door een thuis te creëren. Doordat Gorate beschikt over alle benodigdheden kunt u onbezorgd uw bouwtraject starten. Zo kunnen we alle benodigdheden binnenshuis maken. Bovendien kan Gorate in vrijwel heel Nederland uw bouwproject ontwerpen, bouwen en realiseren.

Wilt u meer informatie over Gorate? Vraag dan onze documentatie aan.