Prefab woning

Wanneer u kiest voor het laten realiseren van een prefab woning bent u daarvoor aan het juiste adres bij Gorate. Doorgaans kan een prefab woning worden aangepast en geoptimaliseerd net als bij een ‘normale’ woning. Zo kunnen we een woning aan de hand van jouw wensen vervullen. Daarnaast is de bouwtijd bij prefab korter dan bij een reguliere woning. Zo blijven de kosten lager en kunt u uw bouwproces vlotter afronden. Tijdens de fabricage worden alle onderdelen voor uw prefab huis nauwkeurig op elkaar afgestemd. Op die manier kunnen we uw prefab woning eenvoudig monteren op uw locatie. Dit is dus enorm kostenverlagend en tijdsbesparend!

Wilt u meer informatie over het realiseren van een prefab woning?
Neem dan contact op met Gorate, wij adviseren u graag.

Prefab woning

Prefab woning laten bouwen?

Waarom kiezen voor een prefab woning?

Een prefab woning laten bouwen is een aantrekkelijke optie voor velen vanwege de unieke voordelen die het biedt ten opzichte van traditionele woningen die er gebouwd worden. Een van de meest opvallende voordelen is de snelheid van het bouwen van de woning. Dit komt omdat wij de elementen in onze werkplaats maken.

Hierdoor hoeven de elementen niet in slechte weersomstandigheden te liggen, en kunnen wij de woning snel dicht maken zodra we de onderdelen naar de bouwplaats brengen. Hier kunnen wij de onderdelen met een bouwkraan snel op de plek plaatsen. Dit gaat veel sneller dan de traditionele methoden en zoals gezegd liggen dan de elementen niet in slechte weersomstandigheden.

Kies voor Gorate

Wanneer u kiest voor Gorate krijgt u een topkwaliteit eindproduct tegen een scherpe prijs. Zo is Gorate dé ervaren specialist in het realiseren van vrijstaande woningen. Vandaar dat wij werken met eigen vakmensen, van ontwerp tot aan de oplevering. Verder beschikt ieder afzonderlijk project over zijn eigen projectleider en heeft u een vast aanspreekpunt tijdens het bouwproces. Ook houden wij rekening met een korte bouwtijd waardoor uw opleveringsdatum niet ver weg zal liggen. Als laatste betaalt u bij Gorate pas bij oplevering van uw project. Daarmee krijgt u het voordeel dat u de bouwrente bespaart.

prefab woning

prefab woning

Diverse bouwvormen

Niet alleen voor het realiseren van een traditionele woning bent u bij Gorate aan het juiste adres. Maar ook wanneer u bouwvormen als houtskeletbouw of prefab wilt toepassen bent u bij juist. Doordat Gorate beschikt over een eigen werkplaats met hoogwaardige machines kunnen wij vrijwel alles binnenshuis voor u creëren. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld prefab elementen te gebruiken in uw vrijstaande- of twee onder een kap woning. Daardoor wordt het bouwproces versneld. Zo hoeft er bij het plaatsen minder rekening gehouden te worden met de weersomstandigheden en zijn de losse elementen gemakkelijk en snel te plaatsen.

Ruim 50 jaar ervaring

Gorate beschikt over een ruime 50 jaar ervaring. Doordat Gorate in de afgelopen 50 jaar ruim 6000 projecten heeft gerealiseerd bent u bij ons aan het juiste adres voor uw bouwprojecten. Zo kan Gorate niet alleen uw woonwens vormgeven, ook bieden we u zekerheid door een thuis te creëren. Doordat Gorate beschikt over alle benodigdheden kunt u onbezorgd uw bouwtraject starten. Zo kunnen we alle benodigdheden binnenshuis maken. Bovendien kan Gorate in vrijwel heel Nederland uw bouwproject ontwerpen, bouwen en realiseren.

Wilt u meer informatie over Gorate? Vraag dan onze documentatie aan.

Prefab woning bouwen