Prefab levensloopbestendige woning

Wanneer u zoekt naar een prefab levensloopbestendige woning bent u bij Gorate aan hét juiste adres. Zo is Gorate dé prefab bouwspecialist uit Oost-Nederland. Doordat Gorate jaarlijks een tal van woningen mag voltooien kunnen wij u alle ins-and-outs vertellen over het proces en trajecten. Door middel van een prefab levensloopbestendige woning creëert u een plek waar u uw hele leven kunt blijven woning.

Doordat er bij het ontwerp rekening wordt gehouden met diverse aspecten hoeft u later vrijwel geen aanpassingen door te voeren. Wanneer u meer informatie wilt over de mogelijkheden van Gorate voor een prefab levensloopbestendige woning kunt u daarvoor onze brochure aanvragen. Wanneer u liever persoonlijk contact wenst kunt u daarvoor vrijblijvend contact opnemen met een van onze specialisten.

Prefab levensloopbestendige woning

imageGL855 2v11 | Gorate Garant Woningen

Wat is prefab levensloopbestendige woning

Bent u benieuwd naar wat een prefab levensloopbestendige woning is? Dit is een woning waarbij de onderdelen in onze fabriek worden gemaakt. Als deze delen klaar zijn worden ze naar de bouw gebracht en daar als een soort grote puzzel in elkaar gezet.

Vaak bevindt zich in een prefab levensloopbestendige woning alles op de begane grond. Denk aan de slaapkamer, woonkamer, badkamer, washok etc. Alles op een vloer, zodat u er uw hele leven in kan blijven wonen.

Waarom kiezen voor Gorate?

Wanneer u kiest voor Gorate krijgt u een topkwaliteit eindproduct tegen een scherpe prijs. Zo is Gorate dé ervaren specialist in het realiseren van vrijstaande woningen. Vandaar dat wij werken met eigen vakmensen, van ontwerp tot aan de oplevering. Verder beschikt ieder afzonderlijk project over zijn eigen projectleider en heeft u een vast aanspreekpunt tijdens het bouwproces. Ook houden wij rekening met een korte bouwtijd waardoor uw opleveringsdatum niet ver weg zal liggen. Als laatste betaalt u bij Gorate pas bij oplevering van uw project. Daarmee krijgt u het voordeel dat u de bouwrente bespaart.

Prefab levensloopbestendige woning

Prefab levensloopbestendige woning

Diverse bouwvormen

Niet alleen voor het realiseren van een traditionele woning bent u bij Gorate aan het juiste adres. Maar ook wanneer u bouwvormen als houtskeletbouw of prefab wilt toepassen bent u bij juist. Doordat Gorate beschikt over een eigen werkplaats met hoogwaardige machines kunnen wij vrijwel alles binnenshuis voor u creëren. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld prefab elementen te gebruiken in uw vrijstaande- of twee onder een kap woning. Daardoor wordt het bouwproces versneld. Zo hoeft er bij het plaatsen minder rekening gehouden te worden met de weersomstandigheden en zijn de losse elementen gemakkelijk en snel te plaatsen.

Ruim 50 jaar ervaring

Gorate beschikt over een ruime 50 jaar ervaring. Doordat Gorate in de afgelopen 50 jaar ruim 6000 projecten heeft gerealiseerd bent u bij ons aan het juiste adres voor uw bouwprojecten. Zo kan Gorate niet alleen uw woonwens vormgeven, ook bieden we u zekerheid door een thuis te creëren. Doordat Gorate beschikt over alle benodigdheden kunt u onbezorgd uw bouwtraject starten. Zo kunnen we alle benodigdheden binnenshuis maken. Bovendien kan Gorate in vrijwel heel Nederland uw bouwproject ontwerpen, bouwen en realiseren.

Wilt u meer informatie over Gorate? Vraag dan onze documentatie aan.