Prefab huis

Zoekt u naar een prefab huis bouwen? Dan bent u bij Gorate aan hét juiste adres. Zo is Gorate dé specialist uit Oost-Nederland in het realiseren van een prefab huis. Niet alleen kunt u door middel van een prefab oplossing veilig en snel bouwen, maar ook bespaart u met een prefab huis aanzienlijk op bouwkosten.

Doordat bij een prefab huis alle elementen vooraf worden gemaakt in onze eigen werkplaats hoeft uw prefab huis enkel gemonteerd te worden op uw bouwlocatie. Daardoor bespaart u op tijd en kosten. Niet alleen kunt u een prefab huis uitvoeren als standaard, maar net als bij een reguliere bouwvorm kunt u een prefab huis uitbreiden met een tal van opties. Kortom, er is ontzettend veel mogelijk. Wanneer u meer informatie wilt over een prefab huis staan de specialisten van Gorate voor u klaar. Wij voorzien u graag van meer advies en informatie.

Prefab huis

imageGL505 2mod1v11 | Gorate Garant Woningen

Waarom kiezen voor een prefab huis?

Er zijn veel redenen waarom u zou kunnen kiezen voor een prefab huis. Allereerst worden prefab huizen grotendeels gerealiseerd in onze bedrijfshal, wat daarna als een soort puzzelstuk op de bouwplaats in elkaar wordt gezet. Dit betekent dat uw huis sneller wordt opgeleverd dan bij traditionele bouwmethoden. Omdat prefab huizen efficiënter worden gebouwd, worden ze vaak kosteneffectiever gebouwd dan traditionele huizen. Heeft u meer vragen over een prefab huis laten bouwen door Gorate? Neem dan gerust contact met ons op!

Waarom kiezen voor Gorate?

Wanneer u kiest voor Gorate krijgt u een topkwaliteit eindproduct tegen een scherpe prijs. Zo is Gorate dé ervaren specialist in het realiseren van vrijstaande woningen. Vandaar dat wij werken met eigen vakmensen, van ontwerp tot aan de oplevering. Verder beschikt ieder afzonderlijk project over zijn eigen projectleider en heeft u een vast aanspreekpunt tijdens het bouwproces. Ook houden wij rekening met een korte bouwtijd waardoor uw opleveringsdatum niet ver weg zal liggen. Als laatste betaalt u bij Gorate pas bij oplevering van uw project. Daarmee krijgt u het voordeel dat u de bouwrente bespaart.

Prefab huis

Prefab huis

Diverse bouwvormen

Niet alleen voor het realiseren van een traditionele woning bent u bij Gorate aan het juiste adres. Maar ook wanneer u bouwvormen als houtskeletbouw of prefab wilt toepassen bent u bij juist. Doordat Gorate beschikt over een eigen werkplaats met hoogwaardige machines kunnen wij vrijwel alles binnenshuis voor u creëren. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld prefab elementen te gebruiken in uw vrijstaande- of twee onder een kap woning. Daardoor wordt het bouwproces versneld. Zo hoeft er bij het plaatsen minder rekening gehouden te worden met de weersomstandigheden en zijn de losse elementen gemakkelijk en snel te plaatsen.

Ruim 50 jaar ervaring

Gorate beschikt over een ruime 50 jaar ervaring. Doordat Gorate in de afgelopen 50 jaar ruim 6000 projecten heeft gerealiseerd bent u bij ons aan het juiste adres voor uw bouwprojecten. Zo kan Gorate niet alleen uw woonwens vormgeven, ook bieden we u zekerheid door een thuis te creëren. Doordat Gorate beschikt over alle benodigdheden kunt u onbezorgd uw bouwtraject starten. Zo kunnen we alle benodigdheden binnenshuis maken. Bovendien kan Gorate in vrijwel heel Nederland uw bouwproject ontwerpen, bouwen en realiseren.

Wilt u meer informatie over Gorate? Vraag dan onze documentatie aan.