Prefab houtskeletbouw

Wanneer u zoekt naar prefab houtskeletbouw bent u bij Gorate aan hét juiste adres. Zo is Gorate dé specialist voor het ontwerpen en realiseren van uw prefab houtskeletbouw woning. Door middel van prefab houtskeletbouw bespaart u op kosten zonder dat u inlevert op kwaliteit. Wanneer u kiest voor Gorate zullen onze specialisten u begeleiden van ontwerp tot realisatie van uw woning. Bijvoorbeeld zullen wij eerst duidelijk uw wensen in kaart brengen. Daarop worden deze wensen gevisualiseerd in het ontwerp.

Wanneer het ontwerp akkoord is wordt er begonnen in onze eigen werkplaats met het realiseren van alle prefab houtskeletbouw elementen voor uw woning. Doordat bij Gorate alles binnenshuis wordt gemaakt kunnen wij korte lijnen hanteren, ook daardoor bespaart u weer. Namelijk nu op tijd. Wanneer alle elementen klaar zijn worden deze vervoerd naar uw bouwlocatie. Vervolgens gaan onze bouwspecialisten uw woning vakkundig monteren en afwerken. Wilt u meer weten over prefab houtskeletbouw? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Ook kunt u direct onze brochure aanvragen.

Prefab houtskeletbouw

Prefab houtskeletbouw

Waarom kiezen voor Gorate?

Wanneer u kiest voor Gorate krijgt u een topkwaliteit eindproduct tegen een scherpe prijs. Zo is Gorate dé ervaren specialist in het realiseren van vrijstaande woningen. Vandaar dat wij werken met eigen vakmensen, van ontwerp tot aan de oplevering. Verder beschikt ieder afzonderlijk project over zijn eigen projectleider en heeft u een vast aanspreekpunt tijdens het bouwproces. Ook houden wij rekening met een korte bouwtijd waardoor uw opleveringsdatum niet ver weg zal liggen. Als laatste betaalt u bij Gorate pas bij oplevering van uw project. Daarmee krijgt u het voordeel dat u de bouwrente bespaart.

Diverse bouwvormen

Niet alleen voor het realiseren van een traditionele woning bent u bij Gorate aan het juiste adres. Maar ook wanneer u bouwvormen als houtskeletbouw of prefab wilt toepassen bent u bij juist. Doordat Gorate beschikt over een eigen werkplaats met hoogwaardige machines kunnen wij vrijwel alles binnenshuis voor u creëren. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld prefab elementen te gebruiken in uw vrijstaande- of twee onder een kap woning. Daardoor wordt het bouwproces versneld. Zo hoeft er bij het plaatsen minder rekening gehouden te worden met de weersomstandigheden en zijn de losse elementen gemakkelijk en snel te plaatsen. Neem ook eens een kijkje op onze Pinterest pagina! hier kunt u inspiratie en ideeën opdoen.

Prefab houtskeletbouw

Ruim 50 jaar ervaring

Gorate beschikt over een ruime 50 jaar ervaring. Doordat Gorate in de afgelopen 50 jaar ruim 6000 projecten heeft gerealiseerd bent u bij ons aan het juiste adres voor uw bouwprojecten. Zo kan Gorate niet alleen uw woonwens vormgeven, ook bieden we u zekerheid door een thuis te creëren. Doordat Gorate beschikt over alle benodigdheden kunt u onbezorgd uw bouwtraject starten. Zo kunnen we alle benodigdheden binnenshuis maken. Bovendien kan Gorate in vrijwel heel Nederland uw bouwproject ontwerpen, bouwen en realiseren.

Wilt u meer informatie over Gorate? Vraag dan onze documentatie aan.