GL 790-1 | Riante woning met slaap- en badkamer in bijbouw

Achter in de bijbouw van deze riante woning is een slaapkamer met badkamer op de begane grond gerealiseerd. Die bijbouw is binnendoor bereikbaar, maar ook via een portaal vanuit buiten. De extra ruimte vindt u ook terug op de zolder. Boven de bijbouw bevinden zich twee zolderruimte met uiteenlopende mogelijkheden. De ene is toegankelijk vanuit de garage-berging. De andere vanaf de overloop op de eerste verdieping.

Op die verdieping bevinden zich nog drie kamers, waarvan één bijzonder riant. Ook de complete badkamer biedt, door de dakkapel, alle ruimte die u zich kunt wensen. De semi-open keuken met erker biedt mooi uitzicht op de achtertuin. Vanuit de keuken is een berging bereikbaar. Ideaal als grote provisiekast. Dankzij de royale erker in de zijgevel is de L-vormige living extra ruim.

Er is gekozen voor een landelijke uitstraling. Dat betekent extra raamhout, roeden en royale overstekken. De luxe voordeur maakt dit beeld helemaal af. Door de vele extra ruimten is de woning niet alleen ideaal voor een groter gezin maar met enkele aanpassingen ook perfect geschikt voor een gezin met inwonende (groot) ouders.

Plattegronden

Gevels

Gerealiseerde modellen

Benieuwd naar de mogelijkheden?