GL 630-1 | Woning met karakter

Bijzondere details kenmerken deze woning. Het meest in het oog springend is natuurlijk de lage goot aan de rechterkant. En dan is er de dakkapel met schuin pannendak. En de luiken en het Franse balkon, de mastgoten, de roeden in de ramen en de houten garagedeuren met raampjes. Alles bij elkaar geeft dit deze woning een bijzondere warme landelijke uitstraling.

Ook de indeling is niet bepaald alledaags. Om te beginnen is er de werkkamer op de begane grond. De verspringing in de living geeft een heel speciale sfeer. Het blijft één ruimte, maar eigenlijk is er ook sprake van een royale woonkeuken met een schuifpui aan de zijkant en een aparte riante zitkamer.

De garage is via een ruime berging met de keuken verbonden. Deze berging geeft via een vaste trap toegang tot de zolder op de bijbouw, die voor uiteenlopende doeleinden is in te richten. Op de eerste verdieping bevinden zich drie kamers en een complete badkamer onder de dakkapel. Een bijzondere woning voor mensen met eigen ideeën over wonen.

Plattegronden

Gevels

Gerealiseerde modellen

Benieuwd naar de mogelijkheden?