Modelwoning

Wanneer u zoekt naar een modelwoning bent u bij Gorate aan hét juiste adres. Zo is een modelwoning bedoeld om u als potentiële koper kennis te laten maken met de ruimte en opzet van de woning. Doordat Gorate beschikt over een ruim aanbod cataloguswoningen kunt u deze woningen eenvoudig vergelijken en bekijken. Door middel van onze eigen brochure, met daarin alle benodigde informatie over onze woningen kunt u uw droomhuis kiezen.

Gaat u voor een inrichting van een modelwoning, of wijkt u af van de modelwoning? Wanneer u beschikt over woonwensen welke niet in onze brochure vermeld staan kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze specialisten. Vervolgens gaan wij dan samen met u opzoek naar de meest geschikte oplossing voor uw woonwensen. Wilt u meer weten over een modelwoning van Gorate? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Ook kunt u direct onze brochure aanvragen.

Modelwoning

Modelwoning

Waarom kiezen voor Gorate?

Wanneer u kiest voor Gorate krijgt u een topkwaliteit eindproduct tegen een scherpe prijs. Zo is Gorate dé ervaren specialist in het realiseren van vrijstaande woningen. Vandaar dat wij werken met eigen vakmensen, van ontwerp tot aan de oplevering. U kunt de indeling van een modelwoning aanhouden, maar u kunt ook een eigen invulling geven aan de geboden ruimte. Verder beschikt ieder afzonderlijk project over zijn eigen projectleider en heeft u een vast aanspreekpunt tijdens het bouwproces. Ook houden wij rekening met een korte bouwtijd waardoor uw opleveringsdatum niet ver weg zal liggen. Als laatste betaalt u bij Gorate pas bij oplevering van uw project. Daarmee krijgt u het voordeel dat u de bouwrente bespaart.

Diverse bouwvormen

Niet alleen voor het realiseren van een traditionele woning bent u bij Gorate aan het juiste adres. Maar ook wanneer u bouwvormen als houtskeletbouw of prefab wilt toepassen bent u bij juist. Doordat Gorate beschikt over een eigen werkplaats met hoogwaardige machines kunnen wij vrijwel alles binnenshuis voor u creëren. Vandaar dat u ook kunt afstappen van de inrichting van een modelwoning. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld prefab elementen te gebruiken in uw vrijstaande- of twee onder een kap woning. Daardoor wordt het bouwproces versneld. Zo hoeft er bij het plaatsen minder rekening gehouden te worden met de weersomstandigheden en zijn de losse elementen gemakkelijk en snel te plaatsen.

Modelwoning

Ruim 50 jaar ervaring

Gorate beschikt over een ruime 50 jaar ervaring. Doordat Gorate in de afgelopen 50 jaar ruim 6000 projecten heeft gerealiseerd bent u bij ons aan het juiste adres voor uw bouwprojecten. Zo kan Gorate niet alleen uw woonwens vormgeven, ook bieden we u zekerheid door een thuis te creëren. Doordat Gorate beschikt over alle benodigdheden kunt u onbezorgd uw bouwtraject starten. Zo kunnen we alle benodigdheden binnenshuis maken. Bovendien kan Gorate in vrijwel heel Nederland uw bouwproject ontwerpen, bouwen en realiseren.

Wilt u meer informatie over Gorate? Vraag dan onze documentatie aan.

Modelwoning