Landelijke woning

Zoekt u naar een landelijke woning? Daarvoor bent u bij Gorate aan het juiste adres. Zo mag Gorate zich met recht dé specialist in het realiseren van vrijstaande woningen noemen. Bovendien kunt u de stijl van uw vrijstaande woning zelf kiezen. Bijvoorbeeld kunt u kiezen uit een moderne- of landelijke woning. Wanneer u kiest voor een landelijke woning zullen onze specialisten u net als bij andere stijlen voorzien van passend advies en informatie omtrent de stijl die u kiest.

Daardoor krijgt u niet alleen een landelijke woning. Maar ook zal uw woning een aangenaam karakter krijgen. Wanneer u meer informatie wilt over een landelijke woning of over Gorate kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze specialisten. Wij voorzien u graag van advies en informatie.

Landelijke woning

Landelijke woning

Waarom kiezen voor Gorate?

Wanneer u kiest voor Gorate krijgt u een topkwaliteit landelijke woning tegen een scherpe prijs. Zo is Gorate dé ervaren specialist in het realiseren van vrijstaande woningen. Vandaar dat wij werken met eigen vakmensen, van ontwerp tot aan de oplevering. Verder beschikt ieder afzonderlijk project over zijn eigen projectleider en heeft u een vast aanspreekpunt tijdens het bouwproces. Ook houden wij rekening met een korte bouwtijd waardoor uw opleveringsdatum niet ver weg zal liggen. Als laatste betaalt u bij Gorate pas bij oplevering van uw project. Daarmee krijgt u het voordeel dat u de bouwrente bespaart.

Diverse bouwvormen

Niet alleen voor het realiseren van een traditionele woning bent u bij Gorate aan het juiste adres. Maar ook wanneer u bouwvormen als houtskeletbouw of prefab wilt toepassen bent u bij juist. Doordat Gorate beschikt over een eigen werkplaats met hoogwaardige machines kunnen wij vrijwel alles binnenshuis voor u creëren. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld prefab elementen te gebruiken in uw vrijstaande- of twee onder een kap woning. Daardoor wordt het bouwproces versneld. Zo hoeft er bij het plaatsen minder rekening gehouden te worden met de weersomstandigheden en zijn de losse elementen gemakkelijk en snel te plaatsen.

Landelijke woning

Ruim 50 jaar ervaring

Gorate beschikt over een ruime 50 jaar ervaring. Doordat Gorate in de afgelopen 50 jaar ruim 6000 projecten heeft gerealiseerd bent u bij ons aan het juiste adres voor uw bouwprojecten. Zo kan Gorate niet alleen uw woonwens vormgeven, ook bieden we u zekerheid door een thuis te creëren. Doordat Gorate beschikt over alle benodigdheden kunt u onbezorgd uw bouwtraject starten. Zo kunnen we alle benodigdheden binnenshuis maken. Bovendien kan Gorate in vrijwel heel Nederland uw bouwproject ontwerpen, bouwen en realiseren.

Wilt u meer informatie over Gorate? Vraag dan onze documentatie aan.

gorate logo 5 retina | Gorate Garant Woningen