Jaren 30 woning bouwen

Wilt u een jaren 30 woning bouwen? Dan zijn wij verheugd u hier te hebben! wij denken namelijk dat u bij ons aan het juiste adres bent. Zo beschikt Gorate over de mogelijkheid om uw jaren 30 woning bouwen te ontwerpen. Bovendien beschikt Gorate ook over de mogelijkheden om uw jaren 30 woning te realiseren vanuit prefab elementen. Niet alleen bespaart u daarmee op de bouwtijd. Maar ook bespaart u op kosten welke u bij een reguliere bouw zou hebben.

Bovendien worden alle prefab elementen geproduceerd in onze eigen fabriek. Vervolgens worden deze losse elementen vervoerd naar de bouwlocatie. Ten slotte gaan onze specialisten op de bouw uw woning monteren en afwerken. Zoals gezegd staan onze specialisten voor u klaar. Ook wanneer u beschikt over bepaalde wensen voor uw woning. Neem gerust contact op met Gorate als u vragen heeft over jaren 30 woning bouwen of om uw wensen door te spreken.

Jaren 30 woning bouwen

imageG580v11 | Gorate Garant Woningen

Wat is een jaren 30 woning?

Een jaren 30 woning bouwen is zoals het woord al zegt een architectuurstijl die erg populair was in de jaren 30 in Nederland. Het is een stijl die zich kenmerkt door de combinatie van traditionele en moderne elementen. Deze woningen werden veel gebouwd in steden.

Veel van de jaren 30 woning bouwen hebben een symmetrische voorgevel met een centrale ingang en vaak ook een schuin aflopend dak. Bij de jaren 30 woning bouwen zit ook vaak een erker bij. Dit is een kleine uitbouw die net een tikkeltje extra ruimte geeft in de woning, maar ook een extra dimensie in de gevel. Al met al worden de jaren 30 woningen erg gekenmerkt door de symmetrie.

Waarom kiezen voor Gorate?

Wanneer u kiest voor Gorate krijgt u een topkwaliteit eindproduct tegen een scherpe prijs. Zo is Gorate dé ervaren specialist in het realiseren van vrijstaande woningen. Vandaar dat wij werken met eigen vakmensen, van ontwerp tot aan de oplevering. Verder beschikt ieder afzonderlijk project over zijn eigen projectleider en heeft u een vast aanspreekpunt tijdens het bouwproces. Ook houden wij rekening met een korte bouwtijd waardoor uw opleveringsdatum niet ver weg zal liggen. Als laatste betaalt u bij Gorate pas bij oplevering van uw project. Daarmee krijgt u het voordeel dat u de bouwrente bespaart.

Jaren 30 woning bouwen

Jaren 30 woning bouwen

Diverse bouwvormen

Niet alleen voor het realiseren van een traditionele woning bent u bij Gorate aan het juiste adres. Maar ook wanneer u bouwvormen als houtskeletbouw of prefab wilt toepassen bent u bij juist. Doordat Gorate beschikt over een eigen werkplaats met hoogwaardige machines kunnen wij vrijwel alles binnenshuis voor u creëren. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld prefab elementen te gebruiken in uw vrijstaande- of twee onder een kap woning. Daardoor wordt het bouwproces versneld. Zo hoeft er bij het plaatsen minder rekening gehouden te worden met de weersomstandigheden en zijn de losse elementen gemakkelijk en snel te plaatsen.

Ruim 50 jaar ervaring

Gorate beschikt over een ruime 50 jaar ervaring. Doordat Gorate in de afgelopen 50 jaar ruim 6000 projecten heeft gerealiseerd bent u bij ons aan het juiste adres voor uw bouwprojecten. Zo kan Gorate niet alleen uw woonwens vormgeven, ook bieden we u zekerheid door een thuis te creëren. Doordat Gorate beschikt over alle benodigdheden kunt u onbezorgd uw bouwtraject starten. Zo kunnen we alle benodigdheden binnenshuis maken. Bovendien kan Gorate in vrijwel heel Nederland uw bouwproject ontwerpen, bouwen en realiseren.

Wilt u meer informatie over Gorate? Vraag dan onze documentatie aan. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina!