Ik heb een kavel en nu?

Wanneer u zoekt op ‘ik heb een kavel en nu?’ bent u bij Gorate aan het juiste adres. Zo kunnen we u helpen bij het realiseren van uw droomhuis op uw bestaande kavel. Doordat Gorate beschikt over ruim 50 jaar ervaring kennen we als geen ander de wereld rondom het bouwen van huizen. Daarnaast passen we onze kennis en ervaring toe bij het realiseren van al onze woningen. Bijvoorbeeld kunt u bij ons van ontwerp tot realisatie terecht.

We zullen tijdens het ontwerpen van uw droomhuis rekening houden met al uw wensen. Op die manier creëren we op uw kavel een volwaardig droomhuis. Daarnaast voorzien we u graag van advies. Zo krijgt u een kwaliteit huis welke voldoet aan vrijwel al uw wensen.

Bent u benieuwd geworden naar alle mogelijkheden voor uw kavel? Neem dan contact op met Gorate. Wij voorzien u namelijk graag van advies en informatie over onze mogelijkheden.

Ik heb een kavel, en nu?

Ik heb een kavel, en nu?

Waarom kiezen voor Gorate?

Wanneer u kiest voor Gorate krijgt u een topkwaliteit eindproduct tegen een scherpe prijs. Zo is Gorate dé ervaren specialist in het realiseren van vrijstaande woningen. Vandaar dat wij werken met eigen vakmensen, van ontwerp tot aan de oplevering. Verder beschikt ieder afzonderlijk project over zijn eigen projectleider en heeft u een vast aanspreekpunt tijdens het bouwproces. Ook houden wij rekening met een korte bouwtijd waardoor uw opleveringsdatum niet ver weg zal liggen. Als laatste betaalt u bij Gorate pas bij oplevering van uw project. Daarmee krijgt u het voordeel dat u de bouwrente bespaart.

Diverse bouwvormen

Niet alleen voor het realiseren van een traditionele woning bent u bij Gorate aan het juiste adres. Maar ook wanneer u bouwvormen als houtskeletbouw of prefab wilt toepassen bent u bij juist. Doordat Gorate beschikt over een eigen werkplaats met hoogwaardige machines kunnen wij vrijwel alles binnenshuis voor u creëren. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld prefab elementen te gebruiken in uw vrijstaande- of twee onder een kap woning. Daardoor wordt het bouwproces versneld. Zo hoeft er bij het plaatsen minder rekening gehouden te worden met de weersomstandigheden en zijn de losse elementen gemakkelijk en snel te plaatsen.

Ik heb een kavel, en nu?

Ruim 50 jaar ervaring

Gorate beschikt over een ruime 50 jaar ervaring. Doordat Gorate in de afgelopen 50 jaar ruim 6000 projecten heeft gerealiseerd bent u bij ons aan het juiste adres voor uw bouwprojecten. Zo kan Gorate niet alleen uw woonwens vormgeven, ook bieden we u zekerheid door een thuis te creëren. Doordat Gorate beschikt over alle benodigdheden kunt u onbezorgd uw bouwtraject starten. Zo kunnen we alle benodigdheden binnenshuis maken. Bovendien kan Gorate in vrijwel heel Nederland uw bouwproject ontwerpen, bouwen en realiseren.

Wilt u meer informatie over Gorate? Vraag dan onze documentatie aan.