Huizenbouwer

Zoekt u naar een huizenbouwer? Daarvoor bent u bij Gorate aan hét juiste adres. Zo beschikt Gorate over alle mogelijkheden om als huizenbouwer de complete realisatie van uw droomhuis te voltooien. Zo kunt u bij Gorate van A tot Z uw woning laten realiseren. Bijvoorbeeld brengen onze architecten samen met u uw woonwensen in beeld. Vervolgens wordt een passend ontwerp van uw droomhuis gemaakt.

Wanneer uw ontwerp definitief is kan de voorbereiding en realisatie in onze eigen werkplaats worden gestart. Doordat u bij Gorate als huizenbouwer voor alle onderdelen aan het juiste adres bent hoeft u slechts één partij in te schakelen voor de realisatie van uw woning. Wanneer u meer informatie wilt over de mogelijkheden met ons als huizenbouwer kunt u daarvoor onze brochure aanvragen. Ook kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze specialisten over alle mogelijkheden.

Huizenbouwer

Huizenbouwer

Waarom kiezen voor Gorate?

Wanneer u kiest voor Gorate krijgt u een topkwaliteit eindproduct tegen een scherpe prijs. Zo is Gorate dé ervaren specialist in het realiseren van vrijstaande woningen. Vandaar dat wij werken met eigen vakmensen, van ontwerp tot aan de oplevering. Verder beschikt ieder afzonderlijk project over zijn eigen projectleider en heeft u een vast aanspreekpunt tijdens het bouwproces. Ook houden wij rekening met een korte bouwtijd waardoor uw opleveringsdatum niet ver weg zal liggen. Als laatste betaalt u bij Gorate pas bij oplevering van uw project. Daarmee krijgt u het voordeel dat u de bouwrente bespaart. Kortom, zoekt u een huizenbouwer, dan zoekt u Gorate Garant!

Diverse bouwvormen

Niet alleen voor het realiseren van een traditionele woning bent u bij Gorate aan het juiste adres. Maar ook wanneer u bouwvormen als houtskeletbouw of prefab wilt toepassen bent u bij juist. Doordat Gorate beschikt over een eigen werkplaats met hoogwaardige machines kunnen wij vrijwel alles binnenshuis voor u creëren. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld prefab elementen te gebruiken in uw vrijstaande- of twee onder een kap woning. Daardoor wordt het bouwproces versneld. Zo hoeft er bij het plaatsen minder rekening gehouden te worden met de weersomstandigheden en zijn de losse elementen gemakkelijk en snel te plaatsen.

Huizenbouwer

Ruim 50 jaar ervaring

Gorate beschikt over een ruime 50 jaar ervaring. Doordat Gorate in de afgelopen 50 jaar ruim 6000 projecten heeft gerealiseerd bent u bij ons aan het juiste adres voor uw bouwprojecten. Zo kan Gorate niet alleen uw woonwens vormgeven, ook bieden we u zekerheid door een thuis te creëren. Doordat Gorate beschikt over alle benodigdheden kunt u onbezorgd uw bouwtraject starten. Zo kunnen we alle benodigdheden binnenshuis maken. Bovendien kan Gorate in vrijwel heel Nederland uw bouwproject ontwerpen, bouwen en realiseren.

Wilt u meer informatie over Gorate? Vraag dan onze documentatie aan.

gorate logo 5 retina | Gorate Garant Woningen