Houtskeletbouw

Wanneer u zoekt op houtskeletbouw bent u daarvoor aan het juiste adres bij Gorate. Zo kunt u bij Gorate uw houtskeletbouw woning laten realiseren. Doordat Gorate alle benodigdheden voor u binnenshuis kan realiseren hanteren we een vlot werkproces. Verder is houtskeletbouw een uiterst duurzame oplossing voor uw nieuwbouwwoning. Daarnaast brengt houtskeletbouw nog meer voordelen met zich mee. Bijvoorbeeld is het een flexibel bouwsysteem. Op die manier kunt u elementen of materialen eenvoudig verwerken. Daarnaast is een dergelijke woning zeer energiezuinig. Ten slotte is het een kostenbesparende oplossing. Zo kunt bijvoorbeeld alleen al op de fundering aanzienlijk besparen. Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen te bedenken voor het toepassen van houtskeletbouw.

Bent u benieuwd naar alle voordelen? Of wilt u meer informatie over de houtskeletbouw van Gorate? Neem dan gerust contact op met Gorate. We voorzien u graag van het beste advies en informatie.

houtskeletbouw

houtskeletbouw

Waarom kiezen voor Gorate?

Wanneer u kiest voor een houtskeletbouw woning van Gorate kunt u een topkwaliteit eindproduct tegen een scherpe prijs verwachten. Zo is Gorate dé ervaren specialist in het realiseren van vrijstaande woningen. Vandaar dat wij werken met eigen vakmensen, van ontwerp tot aan de oplevering. Verder beschikt ieder afzonderlijk project over zijn eigen projectleider en heeft u een vast aanspreekpunt tijdens het bouwproces. Ook houden wij rekening met een oplevertijd van zo’n 12 weken, waardoor uw opleveringsdatum niet ver weg zal liggen. Als laatste betaalt u bij Gorate pas bij oplevering van uw project. Daarmee krijgt u het voordeel dat u de bouwrente bespaart. Neem ook eens een kijkje op onze Pinterest voor ideeën en inspiratie!

Houtskeletbouw en meer!

Niet alleen voor het realiseren van een traditionele woning bent u bij Gorate aan het juiste adres. Maar ook wanneer u bouwvormen als houtskeletbouw of prefab wilt toepassen bent u bij ons juist. Doordat Gorate beschikt over een eigen werkplaats met hoogwaardige machines kunnen wij vrijwel alles binnenshuis voor u creëren. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld prefab elementen te gebruiken in uw vrijstaande- of twee onder een kap woning. Daardoor wordt het bouwproces versneld. Zo hoeft er bij het plaatsen minder rekening gehouden te worden met de weersomstandigheden en zijn de losse elementen gemakkelijk en snel te plaatsen.

houtskeletbouw

Ruim 50 jaar ervaring

Gorate beschikt over een ruime 50 jaar ervaring. Doordat Gorate in de afgelopen 50 jaar ruim 6000 projecten heeft gerealiseerd bent u bij ons aan het juiste adres voor uw bouwprojecten. Zo kan Gorate niet alleen uw woonwens vormgeven, ook bieden we u zekerheid door een thuis te creëren. Doordat Gorate beschikt over alle benodigdheden kunt u onbezorgd uw bouwtraject starten. Zo kunnen we alle benodigdheden binnenshuis maken. Bovendien kan Gorate in vrijwel heel Nederland uw bouwproject ontwerpen, bouwen en realiseren.

Wilt u meer informatie over Gorate? Vraag dan onze documentatie aan.

gorate logo 5 retina | Gorate Garant Woningen