Gorate

Bent u op zoek naar Gorate? Daarvoor bent u bij hét prefab bouwbedrijf uit Oost-Nederland aan hét juiste adres. Zo beschikt Gorate over een uitgebreide vestiging in het Sallandse Raalte. Van daaruit kunnen de specialisten van Gorate uw woning van A tot Z realiseren. Zo beschikken wij over eigen architecten die uw wensen kunnen verwerken in het ontwerp van uw droomhuis.

Wanneer uw ontwerp definitief is kunnen de bouwspecialisten beginnen in onze eigen werkplaats met het realiseren van alle benodigde prefab onderdelen. Wanneer de productie van uw woning is afgerond kan de realisatie op uw bouwlocatie van start gaan. Doordat uw woning wordt opgebouwd vanuit prefab elementen zult u snel resultaten zien. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Wij voorzien u graag, geheel vrijblijvend, van meer adviezen en informatie.

Gorate

Gorate

Waarom kiezen voor Gorate?

Wanneer u kiest voor Gorate krijgt u een topkwaliteit eindproduct tegen een scherpe prijs. Zo is Gorate dé ervaren specialist in het realiseren van vrijstaande woningen. Vandaar dat wij werken met eigen vakmensen, van ontwerp tot aan de oplevering. Verder beschikt ieder afzonderlijk project over zijn eigen projectleider en heeft u een vast aanspreekpunt tijdens het bouwproces. Ook houden wij rekening met een korte bouwtijd waardoor uw opleveringsdatum niet ver weg zal liggen. Als laatste betaalt u bij Gorate pas bij oplevering van uw project. Daarmee krijgt u het voordeel dat u de bouwrente bespaart.

Diverse bouwvormen

Niet alleen voor het realiseren van een traditionele woning bent u bij Gorate aan het juiste adres. Maar ook wanneer u bouwvormen als houtskeletbouw of prefab wilt toepassen bent u bij juist. Doordat Gorate beschikt over een eigen werkplaats met hoogwaardige machines kunnen wij vrijwel alles binnenshuis voor u creëren. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld prefab elementen te gebruiken in uw vrijstaande- of twee onder een kap woning. Daardoor wordt het bouwproces versneld. Zo hoeft er bij het plaatsen minder rekening gehouden te worden met de weersomstandigheden en zijn de losse elementen gemakkelijk en snel te plaatsen.

Gorate

Ruim 50 jaar ervaring

Gorate beschikt over een ruime 50 jaar ervaring. Doordat Gorate in de afgelopen 50 jaar ruim 6000 projecten heeft gerealiseerd bent u bij ons aan het juiste adres voor uw bouwprojecten. Zo kan Gorate niet alleen uw woonwens vormgeven, ook bieden we u zekerheid door een thuis te creëren. Doordat Gorate beschikt over alle benodigdheden kunt u onbezorgd uw bouwtraject starten. Zo kunnen we alle benodigdheden binnenshuis maken. Bovendien kan Gorate in vrijwel heel Nederland uw bouwproject ontwerpen, bouwen en realiseren.

Wilt u meer informatie over Gorate? Vraag dan onze documentatie aan.