Gorate woningen

Op zoek naar uw ideale thuis? Onze Gorate woningen zijn meer dan alleen een woning; het is uw thuis. Wij beschikken over onze eigen architecten die ervoor zorgen dat al uw wensen in uw droomhuis verwerkt worden. Met een indrukwekkende historie van meer dan 50 jaar en ruim 6000 gerealiseerde projecten, staan wij garant voor expertise en kwaliteit in elke fase van uw bouwproces. Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke oplevering, onze deskundige vakmensen en persoonlijke projectleiders zorgen ervoor dat uw visie werkelijkheid wordt.

Wanneer u bij ons komt worden eerst al uw wensen in beeld gebracht. Vervolgens gaan onze architecten voor u deze wensen verwerken in het ontwerp waarop de bouw van uw woning kan worden gestart. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor Gorate woningen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Wij voorzien u graag van meer advies en informatie.

Gorate woningen

Gorate woningen

Waarom kiezen voor Gorate woningen?

Wanneer u kiest voor Gorate woningen krijgt u een topkwaliteit eindproduct tegen een scherpe prijs. Zo is Gorate dé ervaren specialist in het realiseren van vrijstaande woningen. Vandaar dat wij werken met eigen vakmensen, van ontwerp tot aan de oplevering. Verder beschikt ieder afzonderlijk project over zijn eigen projectleider en heeft u een vast aanspreekpunt tijdens het bouwproces. Ook houden wij rekening met een korte bouwtijd waardoor uw opleveringsdatum niet ver weg zal liggen. Als laatste betaalt u bij Gorate pas bij oplevering van uw project. Daarmee krijgt u het voordeel dat u de bouwrente bespaart.

Gorate’s uitgebreide ervaring van meer dan 50 jaar en duizenden gerealiseerde projecten betekent dat we niet alleen uw woonwensen vormgeven, maar ook een solide en betrouwbare basis leggen voor uw toekomst. We zijn trots op onze vermogen om in heel Nederland te ontwerpen, bouwen en uw project te realiseren.

Diverse bouwvormen

Niet alleen voor het realiseren van een traditionele woning bent u bij Gorate woningen aan het juiste adres. Maar ook wanneer u bouwvormen als houtskeletbouw of prefab wilt toepassen bent u bij juist. Doordat Gorate beschikt over een eigen werkplaats met hoogwaardige machines kunnen wij vrijwel alles binnenshuis voor u creëren. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld prefab elementen te gebruiken in uw vrijstaande- of twee onder een kap woning. Daardoor wordt het bouwproces versneld. Zo hoeft er bij het plaatsen minder rekening gehouden te worden met de weersomstandigheden en zijn de losse elementen gemakkelijk en snel te plaatsen.

Gorate woningen

Ruim 50 jaar ervaring

Gorate beschikt over een ruime 50 jaar ervaring. Doordat Gorate in de afgelopen 50 jaar ruim 6000 projecten heeft gerealiseerd bent u bij ons aan het juiste adres voor uw bouwprojecten. Zo kan Gorate niet alleen uw woonwens vormgeven, ook bieden we u zekerheid door een thuis te creëren. Doordat Gorate beschikt over alle benodigdheden kunt u onbezorgd uw bouwtraject starten. Zo kunnen we alle benodigdheden binnenshuis maken. Bovendien kan Gorate in vrijwel heel Nederland uw bouwproject ontwerpen, bouwen en realiseren.

Wilt u meer informatie over Gorate? Vraag dan onze documentatie aan.