Goede aannemer

Op zoek naar een betrouwbare en goede aannemer? Gorate is de plek waar u moet zijn. Als dé bouwspecialist in Oost-Nederland onderscheiden we ons door onze kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit stelt ons in staat om u gedurende het hele bouwtraject, van begin tot eind, te begeleiden. Gorate is meer dan alleen een goede aannemer; wij bieden een complete service vanaf het ontwerp tot aan de oplevering van uw woning.

Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over het inschakelen van externe partijen. Als uw aannemer nemen wij de volledige verantwoordelijkheid op ons om te zorgen voor een soepel verloop van het bouwproces. Kortom, Gorate staat garant voor uitstekende begeleiding en een totaalaanpak voor de realisatie van uw woning. Bent u benieuwd naar wat Gorate als aannemer voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en laat u adviseren door onze experts.

Goede aannemer

Goede aannemer

Waarom is Gorate een goede aannemer?

Gorate beschikt over alle middelen om uw project van A tot Z te realiseren. Wanneer u kiest voor Gorate krijgt u een topkwaliteit eindproduct tegen de scherpste prijs. Zo is Gorate dé ervaren specialist in het realiseren van vrijstaande woningen. Vandaar dat wij werken met eigen vakmensen, van ontwerp tot aan de oplevering. Verder beschikt ieder afzonderlijk project over zijn eigen projectleider en heeft u een vast aanspreekpunt tijdens het bouwproces. Ook houden wij rekening met een korte bouwtijd waardoor uw opleveringsdatum niet ver weg zal liggen. Als laatste betaalt u bij Gorate pas bij oplevering van uw project. Daarmee krijgt u het voordeel dat u de bouwrente bespaart.

Diverse bouwvormen

Niet alleen voor het realiseren van een traditionele woning bent u bij Gorate aan het juiste adres. Maar ook wanneer u bouwvormen als houtskeletbouw of prefab wilt toepassen bent u bij juist. Doordat Gorate beschikt over een eigen werkplaats met hoogwaardige machines kunnen wij vrijwel alles binnenshuis voor u creëren. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld prefab elementen te gebruiken in uw vrijstaande- of twee onder een kap woning. Daardoor wordt het bouwproces versneld. Zo hoeft er bij het plaatsen minder rekening gehouden te worden met de weersomstandigheden en zijn de losse elementen gemakkelijk en snel te plaatsen.

Goede aannemer

Ruim 50 jaar ervaring

Gorate beschikt over een ruime 50 jaar ervaring. Doordat Gorate in de afgelopen 50 jaar ruim 6000 projecten heeft gerealiseerd bent u bij ons aan het juiste adres voor uw bouwprojecten. Zo kan Gorate niet alleen uw woonwens vormgeven, ook bieden we u zekerheid door een thuis te creëren. Doordat Gorate beschikt over alle benodigdheden kunt u onbezorgd uw bouwtraject starten. Zo kunnen we alle benodigdheden binnenshuis maken. Bovendien kan Gorate in vrijwel heel Nederland uw bouwproject ontwerpen, bouwen en realiseren.

Wilt u meer informatie over Gorate? Vraag dan onze documentatie aan.

Goede aannemer