Eigentijdse woning

Zoekt u naar een eigentijdse woning? Daarvoor bent u bij Gorate aan hét juiste adres. Zo wil een eigentijdse woning niets anders zeggen dan een woning bouwen waarin veel opties mogelijk zijn. Bijvoorbeeld kunt u uw vrijstaande woning verrijken met speelse elementen. Daardoor kan een eigentijdse woning geheel naar eigen smaak worden aangepast. Verder kunt u een eigentijdse woning herkennen aan bijvoorbeeld het gebruik van bijzondere bouwmaterialen of kleurgebruik.

Maar ook behoren grote glazen ramen tot een van de kenmerken van een eigentijdse woning. Wanneer u van plan bent een eigentijdse woning te realiseren staan de specialisten van Gorate voor u klaar. Ook wanneer u meer informatie wilt kunt u ons daarvoor benaderen. Daarnaast kunt via onze website ook meer geheel vrijblijvende informatie aanvragen.

Eigentijdse woning

Eigentijdse woning

Waarom kiezen voor Gorate?

Wanneer u kiest voor Gorate krijgt u een topkwaliteit eindproduct tegen een scherpe prijs. Zo is Gorate dé ervaren specialist in het realiseren van vrijstaande woningen. Vandaar dat wij werken met eigen vakmensen, van ontwerp tot aan de oplevering. Verder beschikt ieder afzonderlijk project over zijn eigen projectleider en heeft u een vast aanspreekpunt tijdens het bouwproces. Ook houden wij rekening met een korte bouwtijd waardoor uw opleveringsdatum niet ver weg zal liggen. Als laatste betaalt u bij Gorate pas bij oplevering van uw project. Daarmee krijgt u het voordeel dat u de bouwrente bespaart.

Diverse bouwvormen

Niet alleen voor het realiseren van een traditionele woning bent u bij Gorate aan het juiste adres. Maar ook wanneer u bouwvormen als houtskeletbouw of prefab wilt toepassen bent u bij juist. Doordat Gorate beschikt over een eigen werkplaats met hoogwaardige machines kunnen wij vrijwel alles binnenshuis voor u creëren. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld prefab elementen te gebruiken in uw vrijstaande- of twee onder een kap woning. Daardoor wordt het bouwproces versneld. Zo hoeft er bij het plaatsen minder rekening gehouden te worden met de weersomstandigheden en zijn de losse elementen gemakkelijk en snel te plaatsen.

Eigentijdse woning

Ruim 50 jaar ervaring

Gorate beschikt over een ruime 50 jaar ervaring. Doordat Gorate in de afgelopen 50 jaar ruim 6000 projecten heeft gerealiseerd bent u bij ons aan het juiste adres voor uw bouwprojecten. Zo kan Gorate niet alleen uw woonwens vormgeven, ook bieden we u zekerheid door een thuis te creëren. Doordat Gorate beschikt over alle benodigdheden kunt u onbezorgd uw bouwtraject starten. Zo kunnen we alle benodigdheden binnenshuis maken. Bovendien kan Gorate in vrijwel heel Nederland uw bouwproject ontwerpen, bouwen en realiseren.

Wilt u meer informatie over Gorate? Vraag dan onze documentatie aan.