Duurzaam bouwen

Wanneer u zoekt op duurzaam bouwen bent u daarvoor aan het juiste adres bij Gorate. Zo beschikt Gorate over een divers aantal duurzame bouwen  bouwmogelijkheden. Bijvoorbeeld kunt u bij Gorate kiezen uit houtskeletbouw, prefab of BENG. Dit zijn enkele voorbeelden van hoe u duurzaam bouwen bij ons kunt laten doen! Wanneer we de BENG-methode onder de loep leggen zult u zien dat wanneer u voldoet aan de BENG-eisen dit in de meeste gevallen duurzaam is. Zo komt met een ‘Bijna EnergieNeutraal Gebouw’ de nadruk te liggen op het beperken van energiebehoefte. Doordat het BENG-principe wordt geïntegreerd in bijvoorbeeld een prefab of HSB-woning creëert u een duurzaam en energie neutraal geheel.

Wilt u meer informatie over duurzaam bouwen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers en laat u adviseren.

Duurzaam bouwen

imageGL505 2mod1v11 | Gorate Garant Woningen

Wat is duurzaam bouwen?

Bij duurzaam bouwen wordt er rekening gehouden met het milieu. Bij duurzaam bouwen worden er verschillende maatregelen genomen om de impact op het milieu te minimaliseren, zoals het gebruiken van duurzame bouwmaterialen. Ook wordt er gekeken naar het optimaliseren van energie efficiëntie. Duurzaam bouwen is erg belangrijk voor het behoud van het milieu en uiteraard ook de toekomstige generaties. Dus bent u op zoek naar een duurzaam bouwen bouwbedrijf? Dan bent u bij ons aan hét juiste adres!

Heeft u onze Facebook pagina al eens gezien? Hier staan vele leuke ideeën en inspiraties op!

Waarom kiezen voor Gorate?

Wanneer u kiest voor Gorate krijgt u een topkwaliteit eindproduct tegen een scherpe prijs. Zo is Gorate dé ervaren specialist in het realiseren van vrijstaande woningen. Vandaar dat wij werken met eigen vakmensen, van ontwerp tot aan de oplevering. Verder beschikt ieder afzonderlijk project over zijn eigen projectleider en heeft u een vast aanspreekpunt tijdens het bouwproces. Ook houden wij rekening met een korte bouwtijd waardoor uw opleveringsdatum niet ver weg zal liggen. Als laatste betaalt u bij Gorate pas bij oplevering van uw project. Daarmee krijgt u het voordeel dat u de bouwrente bespaart.

duurzaam bouwen

duurzaam bouwen

Diverse bouwvormen

Niet alleen voor het realiseren van een traditionele woning bent u bij Gorate aan het juiste adres. Maar ook wanneer u bouwvormen als houtskeletbouw of prefab wilt toepassen bent u bij juist. Doordat Gorate beschikt over een eigen werkplaats met hoogwaardige machines kunnen wij vrijwel alles binnenshuis voor u creëren. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld prefab elementen te gebruiken in uw vrijstaande- of twee onder een kap woning. Daardoor wordt het bouwproces versneld. Zo hoeft er bij het plaatsen minder rekening gehouden te worden met de weersomstandigheden en zijn de losse elementen gemakkelijk en snel te plaatsen.

Ruim 50 jaar ervaring

Gorate beschikt over een ruime 50 jaar ervaring. Doordat Gorate in de afgelopen 50 jaar ruim 6000 projecten heeft gerealiseerd bent u bij ons aan het juiste adres voor uw bouwprojecten. Zo kan Gorate niet alleen uw woonwens vormgeven, ook bieden we u zekerheid door een thuis te creëren. Doordat Gorate beschikt over alle benodigdheden kunt u onbezorgd uw bouwtraject starten. Zo kunnen we alle benodigdheden binnenshuis maken. Bovendien kan Gorate in vrijwel heel Nederland uw bouwproject ontwerpen, bouwen en realiseren.

Wilt u meer informatie over Gorate? Vraag dan onze documentatie aan.