Bungalow bouwen

Wanneer u zoekt op bungalow bouwen bent u daarvoor aan het juiste adres bij Gorate. Zo bouwt Gorate meer dan enkel vrijstaande- of twee onder een kap woningen en kan u ook voorzien voor een bungalow bouwen. Ook voor het ontwerpen en realiseren van uw bungalow bouwen is Gorate hét juiste adres. Doordat alle benodigdheden voor uw woning binnenshuis worden gerealiseerd kunnen we een vlot bouwtraject voor u creëren. Bovendien denken we graag met u mee over de te kiezen opties. Bijvoorbeeld kunt u hierbij denken aan een één of twee laags bungalow bouwen. Of wat te denken van opties als raampartijen of deuren. Concluderend moet uw bungalow voelen als een tweede thuis voor u.

Wilt u meer informatie ontvangen over het realiseren van een bungalow? Neem dan contact op met Gorate. Wij voorzien u namelijk graag van advies en informatie.

bungalow bouwen

artist impression bungalow525 gorate | Gorate Garant Woningen

Bungalow bouwen

Als u een bungalow bouwen wilt realiseren en u bent benieuwd naar wat nou precies een bungalow is, lees dan verder. Een bungalow is een vrijstaande woning met één verdieping. Het is een compacte woning die meestal is ontworpen voor één gezin en beschikt over alle voorzieningen op een verdieping. Denk hierbij aan, slaapkamers, woonkamer, washok en badkamer.

Doordat er maar een verdieping is is het ideaal als u van plan bent om er uw hele leven in te blijven wonen of als u iets minder ter been bent. Maar uiteraard is dit ook geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabelere levensstijl met minder onderhoud en meer gemakt. Bij ons bent u vrij in het ontwerp van uw toekomstige bungalow. Wanneer u meer vragen heeft kunt u gerust contact opnemen!

Waarom kiezen voor Gorate?

Wanneer u kiest voor Gorate krijgt u een topkwaliteit eindproduct tegen een scherpe prijs. Zo is Gorate dé ervaren specialist in het realiseren van vrijstaande woningen. Vandaar dat wij werken met eigen vakmensen, van ontwerp tot aan de oplevering. Verder beschikt ieder afzonderlijk project over zijn eigen projectleider en heeft u een vast aanspreekpunt tijdens het bouwproces. Ook houden wij rekening met een korte bouwtijd waardoor uw opleveringsdatum niet ver weg zal liggen. Als laatste betaalt u bij Gorate pas bij oplevering van uw project. Daarmee krijgt u het voordeel dat u de bouwrente bespaart.

bungalow bouwen

bungalow bouwen

Diverse bouwvormen

Niet alleen voor het realiseren van een traditionele woning bent u bij Gorate aan het juiste adres. Maar ook wanneer u bouwvormen als houtskeletbouw of prefab wilt toepassen bent u bij juist. Doordat Gorate beschikt over een eigen werkplaats met hoogwaardige machines kunnen wij vrijwel alles binnenshuis voor u creëren. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld prefab elementen te gebruiken in uw vrijstaande- of twee onder een kap woning. Daardoor wordt het bouwproces versneld. Zo hoeft er bij het plaatsen minder rekening gehouden te worden met de weersomstandigheden en zijn de losse elementen gemakkelijk en snel te plaatsen.

Ruim 50 jaar ervaring

Gorate beschikt over een ruime 50 jaar ervaring. Doordat Gorate in de afgelopen 50 jaar ruim 6000 projecten heeft gerealiseerd bent u bij ons aan het juiste adres voor uw bouwprojecten. Zo kan Gorate niet alleen uw woonwens vormgeven, ook bieden we u zekerheid door een thuis te creëren. Doordat Gorate beschikt over alle benodigdheden kunt u onbezorgd uw bouwtraject starten. Zo kunnen we alle benodigdheden binnenshuis maken. Bovendien kan Gorate in vrijwel heel Nederland uw bouwproject ontwerpen, bouwen en realiseren. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina.

Wilt u meer informatie over Gorate? Vraag dan onze documentatie aan.