Aardbevingsbestendig bouwen

Wanneer u zoekt op aardbevingsbestendig bouwen, bent u daarvoor aan hét juiste adres bij Gorate. Zo komt het ook in Nederland voor dat steden of dorpen worden opgeschud door een aardbeving. Doordat aardbevingen veelal schade toebrengen aan reguliere woningen is daar een oplossing voor nodig. Door middel van aardbevingsbestendig bouwen met Gorate, kunt u een woning laten realiseren welke is gebouwd om aardbevingen te doorstaan. Doordat Gorate beschikt over dé middelen die hiervoor nodig zijn, kunnen wij dit voor u realiseren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u meer informatie ontvangen over aardbevingsbestendig bouwen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.

aardbevingsbestendig bouwen

aardbevingsbestendig bouwen

Waarom kiezen voor Gorate?

Wanneer u kiest voor Gorate voor aardbevingsbestendig bouwen, krijgt u een topkwaliteit eindproduct tegen de scherpste prijs. Zo is Gorate dé ervaren specialist in het realiseren van vrijstaande woningen. Vandaar dat wij werken met eigen vakmensen, van ontwerp tot aan de oplevering.

Verder beschikt ieder afzonderlijk project over zijn eigen projectleider en heeft u een vast aanspreekpunt tijdens het bouwproces. Ook houden wij rekening met een korte bouwtijd waardoor uw opleveringsdatum niet ver weg zal liggen. Als laatste betaalt u bij Gorate pas bij oplevering van uw project. Daarmee krijgt u het voordeel dat u de bouwrente bespaart.

Diverse bouwvormen

Uiteraard kan Gorate veel meer dan alleen aardbevingsbestendig bouwen. Gorate is al jarenlang een bouwbedrijf en is tegenwoordig een begrip in Overijssel en omstreken. Niet alleen voor het realiseren van een traditionele woning bent u bij Gorate aan het juiste adres. Maar ook wanneer u bouwvormen als houtskeletbouw of prefab wilt toepassen bent u bij juist.

Doordat Gorate beschikt over een eigen werkplaats met hoogwaardige machines kunnen wij vrijwel alles binnenshuis voor u creëren. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld prefab elementen te gebruiken in uw vrijstaande- of twee onder een kap woning. Daardoor wordt het bouwproces versneld. Zo hoeft er bij het plaatsen minder rekening gehouden te worden met de weersomstandigheden en zijn de losse elementen gemakkelijk en snel te plaatsen. Voor inspiratie en ideeën kunt u eens een kijkje nemen op onze Pinterest!

aardbevingsbestendig bouwen

Ruim 50 jaar ervaring

Gorate beschikt over een ruime 50 jaar ervaring. Doordat Gorate in de afgelopen 50 jaar ruim 6000 projecten heeft gerealiseerd bent u bij ons aan het juiste adres voor uw bouwprojecten. Zo kan Gorate niet alleen uw woonwens vormgeven, ook bieden we u zekerheid door een thuis te creëren. Doordat Gorate beschikt over alle benodigdheden kunt u onbezorgd uw bouwtraject starten. Zo kunnen we alle benodigdheden binnenshuis maken. Bovendien kan Gorate in vrijwel heel Nederland uw bouwproject ontwerpen, bouwen en realiseren.

Wilt u meer informatie over Gorate? Vraag dan onze documentatie aan.

gorate logo 5 retina | Gorate Garant Woningen