Prefab woning ontwerpen

Als u op zoek bent naar deskundige ontwerpen van prefab woningen, is Gorate uw ideale partner. Gorate staat bekend als de toonaangevende expert in prefab woningen en Oost-Nederland. Met onze ervaring in het jaarlijks realiseren van vele prefab huizen, zijn wij uitstekend in staat om u te adviseren, te begeleiden en uw droomhuis te realiseren.

Bij Gorate vervaardigen we uw woning met prefab elementen, wat leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen zonder in te boeten op kwaliteit. Alle componenten worden in onze eigen werkplaats geproduceerd en naar de bouwlocatie vervoerd. Daar assembleren onze specialisten de onderdelen tot een stevig en duurzaam geheel. Wilt u meer informatie over het ontwerpen van een prefab woning? Neem gerust contact op met onze specialisten of vraag direct onze brochure aan voor meer details.

Prefab woning ontwerpen

imageGL505 2mod1v11 | Gorate Garant Woningen

Voordelen prefab woning ontwerpen

Een prefab woning ontwerpen brengen veel voordelen met zich mee. Een van de grootste voordelen van een prefab woning ontwerpen is de flexibiliteit in ontwerpopties. Het betekend namelijk niet dat je beperkt bent in je ontwerpkeuzes. Het ontwerpen van een prefab woning leidt tot een aanzienlijk kortere bouwtijd ingvergelijking met traditionele bouwmethoden.

De onderdelen worden gemaakt bij ons in de bedrijfshal en deze onderdelen worden daarna op de bouw als een soort puzzel in elkaar gezet. Hierdoor hoeft ook het materiaal niet onnodig lang in weer en wind te staan. Wilt u graag een prefab woning ontwerpen en daarna de woning zo snel mogelijk gaan bouwen? Neem dan contact op met Gorate!

Waarom kiezen voor Gorate?

Gorate kan uw vraag over prefab woning ontwerpen en realiseren. Wanneer u kiest voor Gorate krijgt u een topkwaliteit eindproduct tegen een scherpe prijs. Zo is Gorate dé ervaren specialist in het realiseren van vrijstaande woningen. Vandaar dat wij werken met eigen vakmensen, van ontwerp tot aan de oplevering. Verder beschikt ieder afzonderlijk project over zijn eigen projectleider en heeft u een vast aanspreekpunt tijdens het bouwproces. Ook houden wij rekening met een korte bouwtijd waardoor uw opleveringsdatum niet ver weg zal liggen. Als laatste betaalt u bij Gorate pas bij oplevering van uw project. Daarmee krijgt u het voordeel dat u de bouwrente bespaart.

Prefab woning ontwerpen

Prefab woning ontwerpen

Diverse bouwvormen

Niet alleen voor het realiseren van een traditionele woning bent u bij Gorate aan het juiste adres. Maar ook wanneer u bouwvormen als houtskeletbouw of prefab wilt toepassen bent u bij juist. Doordat Gorate beschikt over een eigen werkplaats met hoogwaardige machines kunnen wij vrijwel alles binnenshuis voor u creëren. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld prefab elementen te gebruiken in uw vrijstaande- of twee onder een kap woning. Daardoor wordt het bouwproces versneld. Zo hoeft er bij het plaatsen minder rekening gehouden te worden met de weersomstandigheden en zijn de losse elementen gemakkelijk en snel te plaatsen.

Ruim 50 jaar ervaring

Gorate beschikt over een ruime 50 jaar ervaring. Doordat Gorate in de afgelopen 50 jaar ruim 6000 projecten heeft gerealiseerd bent u bij ons aan het juiste adres voor uw bouwprojecten. Zo kan Gorate niet alleen uw woonwens vormgeven, ook bieden we u zekerheid door een thuis te creëren. Doordat Gorate beschikt over alle benodigdheden kunt u onbezorgd uw bouwtraject starten. Zo kunnen we alle benodigdheden binnenshuis maken. Bovendien kan Gorate in vrijwel heel Nederland uw bouwproject ontwerpen, bouwen en realiseren.

Wilt u meer informatie over Gorate? Vraag dan onze documentatie aan. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina!