levensloopbestendig bouwen

Wanneer u zoekt op levensloopbestendig bouwen bent u bij Gorate aan het juiste adres. Zo kunnen we voor u een levensloopbestendige woning bouwen welke voldoet aan al uw wensen en de eisen. Doordat Gorate uw woning van A tot Z realiseert kunt u bij ons het gehele bouwproces op de voet volgen.

Daarnaast maken we alle benodigdheden voor uw woning binnenshuis. Ook wordt bij het ontwerpen van uw levensloopbestendige woning al rekening gehouden met allerlei gebruikersgemakken. Hierbij kunt u denken aan extra brede deuren, voldoende verlichting en drempelloos bouwen. Zo kunt u jaren blijven genieten van uw woning.

Wanneer u meer informatie wilt ontvangen over het levensloopbestendig bouwen door Gorate kunt u daarvoor het beste contact opnemen met ons. Wij voorzien u namelijk graag van advies en informatie.

levensloopbestendig bouwen

imageNG690 2v11 | Gorate Garant Woningen

Wat is levensloopbestendig bouwen?

Levensloopbestendig bouwen betekent in principe dat een gebouw zo ontworpen en gebouwd wordt dat het geschikt is voor verschillende levensfasen en situaties. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat het gebouw makkelijk aanpasbaar is aan veranderende behoeften, zoals bijvoorbeeld het veranderen van kamers of het toevoegen van kamers.

Meestal wordt een levensloopbestendige woning gebouwd met de voornaamste reden dat mensen er hun hele leven in kunnen blijven wonen. Er wordt bijvoorbeeld nagedacht over het plaatsen van een trap die makkelijk vervangbaar is met een traplift. Ook kan het zijn dat de woning wordt gebouwd met maar één verdieping waarbij alles op de begane grond bevindt. Denk aan woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer.

Waarom kiezen voor Gorate?

Wanneer u kiest voor Gorate krijgt u een topkwaliteit eindproduct tegen een scherpe prijs. Zo is Gorate dé ervaren specialist in het realiseren van vrijstaande woningen. Vandaar dat wij werken met eigen vakmensen, van ontwerp tot aan de oplevering.

Verder beschikt ieder afzonderlijk project over zijn eigen projectleider en heeft u een vast aanspreekpunt tijdens het bouwproces. Ook houden wij rekening met een korte bouwtijd waardoor uw opleveringsdatum niet ver weg zal liggen. Als laatste betaalt u bij Gorate pas bij oplevering van uw project. Daarmee krijgt u het voordeel dat u de bouwrente bespaart.

levensloopbestendig bouwen

levensloopbestendig bouwen

Diverse bouwvormen

Niet alleen voor het realiseren van een traditionele woning bent u bij Gorate aan het juiste adres. Maar ook wanneer u bouwvormen als houtskeletbouw of prefab wilt toepassen bent u bij juist. Doordat Gorate beschikt over een eigen werkplaats met hoogwaardige machines kunnen wij vrijwel alles binnenshuis voor u creëren.

Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld prefab elementen te gebruiken in uw vrijstaande- of twee onder een kap woning. Daardoor wordt het bouwproces versneld. Zo hoeft er bij het plaatsen minder rekening gehouden te worden met de weersomstandigheden en zijn de losse elementen gemakkelijk en snel te plaatsen. Heeft u meer vragen over levensloopbestendig bouwen? Neem gerust contact met ons op!

Ruim 50 jaar ervaring

Gorate beschikt over een ruime 50 jaar ervaring. Doordat Gorate in de afgelopen 50 jaar ruim 6000 projecten heeft gerealiseerd bent u bij ons aan het juiste adres voor uw bouwprojecten. Zo kan Gorate niet alleen uw woonwens vormgeven, ook bieden we u zekerheid door een thuis te creëren. Doordat Gorate beschikt over alle benodigdheden kunt u onbezorgd uw bouwtraject starten. Zo kunnen we alle benodigdheden binnenshuis maken. Bovendien kan Gorate in vrijwel heel Nederland uw bouwproject ontwerpen, bouwen en realiseren.

Wilt u meer informatie over Gorate? Vraag dan onze documentatie aan.