Houtskeletbouw woning

Wanneer u zoekt op houtskeletbouw woning bent u daarvoor aan het juiste adres bij Gorate. Zo beschikt Gorate niet alleen over veel kennis en ervaring bij de realisatie van een houtskeletbouw woning. Maar ook kunnen we voor u alle benodigdheden realiseren in onze eigen werkplaats. Doordat de eigen vakmensen van Gorate uw elementen realiseren waarborgen we onze kwaliteitseisen. Houtskeletbouw is een hoogwaardige bouwmethode. Bijvoorbeeld ziet u tegenwoordig houten huizen welke al decennia bestaan. Concluderend wordt er bij een houtskeletbouw woning gebruik gemaakt van hout, beton en steen. Daardoor ontstaat er een solide geheel. Ook maakt het de houtskeletbouw geschikt wanneer u aardbevingsbestendig wilt bouwen. Doordat hout een flexibele materie is, kan het tegen een stootje.

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van een houtskeletbouw woning? Neem dan contact op met Gorate. Wij voorzien u graag van advies en informatie.

Houtskeletbouw woning

Houtskeletbouw woning

Waarom kiezen voor Gorate?

Wanneer u kiest voor een houtskeletbouw woning van Gorate, dan kiest u voor een topkwaliteit eindproduct tegen een scherpe prijs. Zo is Gorate dé ervaren specialist in het realiseren van vrijstaande woningen. Vandaar dat wij werken met eigen vakmensen, van ontwerp tot aan de oplevering. Verder beschikt ieder afzonderlijk project over zijn eigen projectleider en heeft u een vast aanspreekpunt tijdens het bouwproces. Ook houden wij rekening met een korte bouwtijd waardoor uw opleveringsdatum niet ver weg zal liggen. Als laatste betaalt u bij Gorate pas bij oplevering van uw project. Daarmee krijgt u het voordeel dat u de bouwrente bespaart.

Diverse bouwvormen

Niet alleen voor het realiseren van een traditionele woning bent u bij Gorate aan het juiste adres. Maar ook wanneer u bouwvormen als houtskeletbouw of prefab wilt toepassen bent u bij juist. Doordat Gorate beschikt over een eigen werkplaats met hoogwaardige machines kunnen wij vrijwel alles binnenshuis voor u creëren. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld prefab elementen te gebruiken in uw vrijstaande- of twee onder een kap woning. Daardoor wordt het bouwproces versneld. Zo hoeft er bij het plaatsen minder rekening gehouden te worden met de weersomstandigheden en zijn de losse elementen gemakkelijk en snel te plaatsen. Heeft u vragen over bijvoorbeeld een houtskeletbouw woning? Dan horen we het natuurlijk graag!

Houtskeletbouw woning

Ruim 50 jaar ervaring

Gorate beschikt over een ruime 50 jaar ervaring. Doordat Gorate in de afgelopen 50 jaar ruim 6000 projecten heeft gerealiseerd bent u bij ons aan het juiste adres voor uw bouwprojecten. Zo kan Gorate niet alleen uw woonwens vormgeven, ook bieden we u zekerheid door een thuis te creëren. Doordat Gorate beschikt over alle benodigdheden kunt u onbezorgd uw bouwtraject starten. Zo kunnen we alle benodigdheden binnenshuis maken. Bovendien kan Gorate in vrijwel heel Nederland uw bouwproject ontwerpen, bouwen en realiseren.

Wilt u meer informatie over Gorate? Vraag dan onze documentatie aan.

Woning houtskelet