Cataloguswoning

Bent u op zoek naar een cataloguswoning? Daarvoor bent u bij Gorate aan hét juiste adres. Zo kunt u bij Gorate kiezen uit diverse cataloguswoningen. Niet alleen beschikt Gorate over kennis en ervaring bij het realiseren van deze woningen. Maar ook kunt u uw cataloguswoning aanpassen door het toevoegen, of weglaten van extra opties. Kortom, ook bij een cataloguswoning is er ontzettend veel mogelijk wat betreft uitstraling en uitvoering. Daardoor kunt u uw droomhuis laten realiseren door Gorate. Wanneer u meer informatie wilt over een cataloguswoning, of wanneer u het aanbod wilt bekijken kunt u daarvoor contact opnemen met Gorate. Wij voorzien u graag van meer advies en informatie.

Cataloguswoning

Cataloguswoning

Wat is een cataloguswoning?

Een cataloguswoning is een woning die wordt gebouwd aan de hand van een standaard ontwerp. Wij hebben deze ontwerpen al bij ons voor u klaar liggen. Hierdoor bespaart u erg op de kosten in vergelijking met een op maat gemaakte woning. Ook scheelt het veel tijd, omdat er geen bouwtekeningen etc hoeft gemaakt te worden. Wij hebben deze woningen al vaker gebouwd, waardoor wij hierin gespecialiseerd zijn en zodat dit eindigt in een groot succes.

Heeft u meer vragen over onze cataloguswoningen of bent u benieuwd naar welke woningen wij aanbieden? Neem gerust contact met ons op!

Waarom kiezen voor Gorate?

Wanneer u kiest voor Gorate krijgt u een topkwaliteit eindproduct tegen een scherpe prijs. Zo is Gorate dé ervaren specialist in het realiseren van vrijstaande woningen. Vandaar dat wij werken met eigen vakmensen, van ontwerp tot aan de oplevering. Verder beschikt ieder afzonderlijk project over zijn eigen projectleider en heeft u een vast aanspreekpunt tijdens het bouwproces. Ook houden wij rekening met een korte bouwtijd waardoor uw opleveringsdatum niet ver weg zal liggen. Als laatste betaalt u bij Gorate pas bij oplevering van uw project. Daarmee krijgt u het voordeel dat u de bouwrente bespaart.

Cataloguswoning

Cataloguswoning

Diverse bouwvormen

Niet alleen voor het realiseren van een traditionele woning bent u bij Gorate aan het juiste adres. Maar ook wanneer u bouwvormen als houtskeletbouw of prefab wilt toepassen bent u bij juist. Doordat Gorate beschikt over een eigen werkplaats met hoogwaardige machines kunnen wij vrijwel alles binnenshuis voor u creëren. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld prefab elementen te gebruiken in uw vrijstaande- of twee onder een kap woning. Daardoor wordt het bouwproces versneld. Zo hoeft er bij het plaatsen minder rekening gehouden te worden met de weersomstandigheden en zijn de losse elementen gemakkelijk en snel te plaatsen.

Ruim 50 jaar ervaring

Gorate beschikt over een ruime 50 jaar ervaring. Doordat Gorate in de afgelopen 50 jaar ruim 6000 projecten heeft gerealiseerd bent u bij ons aan het juiste adres voor uw bouwprojecten. Zo kan Gorate niet alleen uw woonwens vormgeven, ook bieden we u zekerheid door een thuis te creëren. Doordat Gorate beschikt over alle benodigdheden kunt u onbezorgd uw bouwtraject starten. Zo kunnen we alle benodigdheden binnenshuis maken. Bovendien kan Gorate in vrijwel heel Nederland uw bouwproject ontwerpen, bouwen en realiseren.

Wilt u meer informatie over Gorate? Vraag dan onze documentatie aan.