Gorate BedrijfsgebouwenGorate Woningen
Neem contact op
12345678
Volgende foto Vorige foto

Prefab houtskeletbouw

Bouwbedrijf Gorate Garant Woningen uit Wierden, heeft al meer dan 40 jaar ervaring als het gaat om prefab houtskeletbouw.

Wat is prefab bouwen?

Prefab is een manier van bouwen waarbij de onderdelen van tevoren pasklaar gefabriceerd zijn in de fabriek. Dat betekent dus voor houtskeletbouw, dat alle onderdelen van het houtskelet op maat gemaakt worden in onze productiehallen. Op de bouwplaats zelf worden deze onderdelen in elkaar gezet en staat uw huis binnen zes tot acht weken.

Wat is het voordeel van prefab?

Prefab houtskeletbouw heeft als grote voordeel dat ons bouwbedrijf bij de productie niet afhankelijk is van weersomstandigheden. We kunnen volgens schema doorwerken en op tijd leveren. Dit levert niet alleen tijdswinst op, maar zorgt er ook voor dat wij continu kwalitatief hoogwaardige producten kunnen produceren.

Wilt u graag meer weten over onze manier van werken met betrekking tot prefab houtskeletbouw? Bekijk dan de rest van deze website. Voor het maken van een afspraak om onze modelwoning te bezichtigen kunt u contact opnemen via nummer 0546 572025.

Andere bezoekers zochten ook op: