Gorate BedrijfsgebouwenGorate Woningen
Neem contact op
Zwaluwstraat-9-te-Tiel-01_1.jpgHoutsingel-33-te-Apeldoorn-01_1.jpgHoflaan-11a-te-Hilversum-01_1.jpgDorp-26-te-Benschop-01_1.jpg4_5.jpg3_7.jpg2_6.jpg1_7.jpgZuiderhoogte-16-te-Apeldoorn-03_1.jpgVoorsterweg-13-te-Zwolle-01_1.jpgMedusastraat-24-te-Almere-01_1.jpgKERK_1.jpgJanus-van-Engelenstraat-6-te-Haarsteeg-01_1.jpgHof-van-Eden-14-te-Lepelstraat-02_1.jpgGrevensweg12-te-Doornspijk-01_1.jpgGalgeweg-32-te-Gravezande-01_1.jpgDorp-26-te-Benschop-03_1.jpgDe-Vennen-43-te-Wenem-Wiesel-02_1.jpgCoehoornhof-77-te-Nederasselt-01_1.jpgBonnet-5-te-Almere-01_1.jpg5_5.jpgZuiderhoogte-16-te-Apeldoorn-01_1.jpgValkenberglaan-32-te-Apeldoorn-03_1.jpg6_1_1.jpg5_2_1.jpg3_2_1.jpg2_1_1.jpg
Volgende foto Vorige foto

Brochure aanvragen

Voor uitgebreide informatie

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Contact opnemen

Neem hier contact op

Waarom Gorate

Betrouwbaar fundament onder uw droomhuis

Dromen waarmaken, woonwensen vormgeven, zekerheid bieden, een thuis creëren. Gorate ziet het als een prachtige uitdaging. Telkens weer. Niet voor niets hebben we ons gespecialiseerd in vrijstaande woningen. In ruim 40 jaar hebben we meer dan 6000 projecten gerealiseerd. Die ervaring nemen we mee als we met u om de tafel gaan zitten om uw ideeën werkelijkheid te laten worden. Daarbij gaan we opvallend realistisch en nuchter te werk. Een degelijk bedrijf met een no nonsens aanpak; dat is wat veel van onze opdrachtgevers en relaties in ons zien. Daar zijn we trots op en daar kunnen onze klanten op blindvaren. Net als op onze financiële betrouwbaarheid. Die geeft extra zekerheid en vormt een belangrijk fundament onder de bouwplannen van onze opdrachtgevers.

Alles in één hand zorgt voor ontspanning

Het bouwen van een huis is een ingrijpend proces met langdurige consequenties. Veel  mensen hebben er ook geen ervaring mee. Gorate begrijpt dat en houdt daarom het hele proces in eigen hand. Zodat u met een vertrouwde partij het totale traject kunt doorlopen. Vanaf het eerste schetsontwerp van onze architect tot en met de uiteindelijke oplevering en sleuteloverdracht. Van een klassiek rietgedekte intieme woning voor twee personen tot een moderne imponerende villa; met ons uitgekiende bouwproces hebben we het allemaal al eens gerealiseerd. Doordat we alle disciplines onder één dak bij elkaar hebben, wordt het ingewikkelde proces van idee tot droomwoning voor onze opdrachtgevers op een ontspannen manier doorlopen.

Garantie en besparing tegelijk

Beloften doen is eenvoudig maar ze waar maken, wordt al een stuk moeilijker. Toch is dat precies wat Gorate doet. We zijn ervan overtuigd dat al onze projecten tot in de kleinste details voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die we met u afspreken. We kunnen het ons dus veroorloven om u pas bij oplevering te laten betalen. Dat kunt u gerust als een extra kwaliteitsgarantie beschouwen. Bovendien bespaart u zo de bouwrente en dat is mooi meegenomen als u straks uw huis ook nog leuk wilt inrichten.

Uw woonwensen als vertrekpunt en einddoel

Wie over een eigen kavel beschikt, heeft ook eigen ideeën over wonen. Om die ideeën tot leven te wekken beschikt Gorate over eigen architecten die op basis van uw woonwensen aan de slag gaan. Als geen ander zijn zij in staat om uw voorzetten te vertalen in een ontwerp dat zich niet alleen onderscheidt, maar ook nog eens efficiënt gebouwd kan worden. Zij kunnen redeneren vanuit een standaard concept en daarop eindeloos variëren. Maar even graag en even goed werken zij aan een compleet vrij ontwerp met onorthodoxe oplossingen. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij voor u een woning bouwen die door uw eigen architect is ontworpen. Wilt u zich laten inspireren, dan is er onze modelwoning waarin tal van fraaie details en extra's zijn verwerkt. Daar en via een overzicht van wat we al hebben gebouwd kunt u eindeloos ideeën opdoen.

Op Gorate kunt u bouwen; altijd

Gorate hanteert een fabrieksmatige manier van werken. Dat is geen beperking van de mogelijkheden, integendeel. Maar het biedt wel extra zekerheden. We kennen de technische consequenties van wat we bedenken tot in de kleinste details. Bovendien betekent onze methodische aanpak extra zekerheid qua planning en budget en dat wordt steeds belangrijker. Doordat we van begin tot eind werken met eigen vakmensen zijn we veel minder afhankelijk van derden. Zo kunnen we waarmaken wat we zeggen. Afspraak is afspraak bij Gorate. Ons vakmanschap heeft zich in de afgelopen 40 jaar afdoende bewezen en vormt de basis onder de garanties die we bieden. Zo bouwen we onder KOMO Attest met Productcertificaat. Strenge controles, zowel in de productiehal als op de bouwplaats vormen extra zekerheid. U weet zeker dat het goed zit. Dat u zich nergens druk over hoeft te maken.

Leg uw ideeën eens aan ons voor

Deze website, gedrukte documentatie; ze geven een indruk, een beeld van wat Gorate kan. Maar ze geven geen uitsluitsel over wat Gorate kan betekenen voor u, in uw specifieke situatie. Daarvoor moet u eigenlijk eens langskomen in Wierden. Door onze modelwoning wandelen. Met onze woningadviseurs vrijblijvend praten over uw woonwensen. Bestemmingsplannen en randvoorwaarden op een rijtje zetten. Daar maken we bij Gorate graag tijd voor vrij.

1 2 3
4 5